Cibuļskis: Vajadzēja dabūt vismaz divus punktus...

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Oskars Cibuļskis (pa keisi) palīdz Matisam Kivleniekam sargāt Latvijas izlases vārtus.
Oskars Cibuļskis (pa keisi) palīdz Matisam Kivleniekam sargāt Latvijas izlases vārtus. Foto: Reuters / Scanpix

Latvijas hokeja izlasei sestdien pasaules čempionāta mačā pret Kazahstānu vajadzēja izcīnīt vismaz divus punktus, pēc zaudējuma pēcspēles metienos žurnālistiem sacīja aizsargs Oskars Cibuļskis.

Latvijas hokeja izlase sestdien "Arēnā Rīga" ar 2:3 "bullīšos" piekāpās Kazahstānas valstsvienībai, kurai šī bija atgriešanās spēle spēcīgāko sabiedrībā. Vārtus pamatlaikā Latvijai guva Lauris Dārziņš un Rihards Bukarts. Latviešiem šis bija pirmais zaudējums divos mačos.

"Bija grūta spēle. Kazahstāna ļoti labi veica spiedienu uz mums. Cīnījāmies. Varbūt vajadzēja dabūt vismaz divus punktus, bet ir tā, kā ir. Protams, ka spēlēt otrajā dienā pēc kārtas ir grūti, kājas ir nogurušas. Tas nav attaisnojums. Gājām pēc uzvaras, bet nedaudz pietrūka," pauda 33 gadus vecais aizsargs Cibuļskis.

"Turpmāk vairāk jāmēģina turēt ripu, aizsargiem vairāk jāmet pa vārtiem.  Pateikšu godīgi, spēļu kalendāru neesmu pētījis. Zinu tikai to, pret ko ir nākamā spēle. Arī brīvdienā gatavojamies uzvarai nākamajā spēlē."

Savukārt pirmā pāra aizsargs Uvis Jānis Balinskis sacīja, ka sadarbība ar vārtsargu Matīsu Kivlenieku izveidojusies laba. Aizsargi ar viņu labi saprototies, spēlēs laikā problēmu komunikācijā neesot.

"Par Kivlenieku neko sliktu nevaru teikt. Spēlēja labi, mums palīdzēja. Noteikti kazahi izmantoja to, ka mēs vakar spēlējām. Varbūt tas viņiem nedaudz palīdzēja. Ar Matīsu jau treniņos visu izrunājām, kā komunicēt. Varbūt dažreiz sanāk nesaprašanās, bet pārsvarā viens otru saprotam," sacīja Balinskis.

Latvijas hokejistiem svētdien būs brīvdiena, bet jau pirmdien būs jātiekas ar Itālijas izlasi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu