Video ⟩ NBA "play-off" ievadā uzvaras izcīna arī "Nets", "Bucks" un "Trail Blazers"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kevins Durants
Kevins Durants Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu turnīra ievadā sestdien uzvaras izcīnīja arī Bruklinas "Nets", Milvoki "Bucks" un Portlendas "Trail Blazers".

Jau ziņots, ka sestdien ar uzvaru "play-off" iesāka Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks", kas izbraukumā pārspēja Losandželosas "Clippers".

Savukārt citā spēlē "Nets" savā laukumā ar rezultātu 104:93 pārspēja Bostonas 'Celtics", izvirzoties 1-0 vadībā sērijā līdz četrām uzvarām.

Uzvarētāju komandai Kevins Durants guva 32 punktus un izcīnīja 12 atlēkušās bumbas, 29 punktus pievienoja Kairijs Ērvings un 21 iemeta Džeimss Hārdens.

"Celtics" sastāvā 22 punktus guva Džeisons Teitums, 17 pievienoja Markuss Smārts un 15 iemeta Kemba Vokers.

Spēli klātienē vēroja nedaudz vairāk nekā 14 tūkstoši skatītāju, aizpildot 81% no "Nets" komandas spēļu arēnas ietilpības.

Pirmajā puslaikā "Celtics" ieguva 12 punktu (32:20) pārsvaru un lielajā pārtraukumā devās turot vadības grožus (53:47), taču spēles otrajā daļā labāk spēlēja "Nets".

Pateicoties lielajam zvaigžņu trio Durantam, Ērvingam un Hārdenam, pēc puslaika pārtraukuma "Nets" veica 18:4 izrāvienu un ieguva iniciatīvu šajā spēlē.

Dueļa uzvarētājs Austrumu konferences pusfinālā spēkosies ar Milvoki "Bucks" vai Maiami "Heat".

Sestdien sērijas pirmajā spēlē "Bucks" mājās ar rezultātu 109:107 papildlaikā uzveica "Heat" un ieguva 1-0 vadību.

Uzvarētājiem grieķis Janis Adetokunbo guva 26 punktus un izcīnīja 18 atlēkušās bumbas, 27 punktus iemeta Kriss Midltons, Džrū Holidejs pievienoja 20 punktus un 11 pie groziem izcīnītas bumbas, bet ar 18 punktiem atzīmējās Brūks Lopess.

"Heat" rindās slovēnis Gorans Dragičs guva 25 punktus, Dankans Robinsons pievienoja 24, bet Džimijs Batlers iemeta 17 punktus, izcīnīja 10 atlēkušās bumbas un veica astoņas rezultatīvas piespēles, kā arī pieļāva sešas kļūdas.

Papildlaikā uzvaru nesošo metienu realizēja Midltons. "Man ir liela pārliecība par sevi. Tu trāpi daudz metienus, tu netrāpi daudz metienus. Ir vienkārši jātic tam darbam, kas ieguldīts sezonā un treniņos."

Tikmēr Rietumu konferencē pirmo uzvaru izcīnījusi "Trail Blazers", kas izbraukumā ar 123:109 uzveica Denveras "Nuggets".

Demjens Lilards uzvarētāju sastāvā guva 34 punktus un veica 13 rezultatīvas piespēles, 21 punktu pievienoja Sīdžejs Makolums, bet bosnietis Jusufs Nurkičs izcēlās ar 16 punktiem un 12 izcīnītām atlēkušajām bumbām.

"Nuggets" rindās serbs Nikola Jokičs guva 34 punktus un izcīnīja 16 atlēkušās bumbas, bet Maikls Porters juniors pievienoja 25 punktus un deviņas pie groziem izcīnītas bumbas.

Dueļa uzvarētāji Rietumu konferences pusfinālā tiksies ar Fīniksas "Suns" vai NBA čempionvienību Losandželosas "Lakers".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu