Porziņģis par striptīzkluba apmeklējumu: Tā bija mana kļūda... (18)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis.
Kristaps Porziņģis. Foto: https://www.facebook.com/dallasmavs/

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Covid-19 protokola pārkāpšana, apmeklējot striptīzklubu Losandželosā, bija kļūda, medijiem pauda latvietis Kristaps Porziņģis.

Porziņģis pārkāpa aizliegumu spēlētājiem apmeklēt bārus, klubus vai līdzīgas izklaides vietas, neatkarīgi no tā, vai viņi ir vakcinēti pret Covid-19.

Latvietim NBA piesprieda 50 000 ASV dolāru lielu naudassodu, bet citas sankcijas nepiemēroja. Porziņģis 23.maijā apmeklēja kādu striptīzklubu Losandželosā, pēc izslēgšanas spēļu pirmā mača pret vietējo "Clippers", ziņo medijs ESPN.

"Notikušais bija mana kļūda. Nedaudz apjuku protokola noteikumos, pieļāvu kļūdu un par to samaksāju. Esmu priecīgs, ka spējām uzvarēt [izslēgšanas kārtas otrajā mačā pret Losandželosas "Clippers"] un es drīkstēju piedalīties spēlē. Skatos nākotnē, bet tā bija mana kļūda," pēc otrās uzvaras pār "Clippers" medijiem sacīja Porziņģis.

NBA konsultējās ar ekspertiem, kas secināja, ka šis Porziņģa sānsolis neradīja papildu risku Covid-19 izplatībai, tāpēc liepājniekam nebūs jāievēro karantīna vai jāizlaiž kāds no gaidāmajiem mačiem.

Sociālās saziņas vietnē "Twitter" vairāki lietotāji pauž neoficiālu informāciju, ka kopā ar Porziņģi naktsklubā bijis arī "Mavericks" līderis Luka Dončičs, taču šī informācija nav oficiāli apstiprināta.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu