"Clippers" treneris: Mani nesatrauc, ka pret Dalasu esam iedzinēja statusā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Losandželosas "Clippers" galvenais treneris Tairons Lū nav satraucies, ka viņa vadītā komanda Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijā pret Kristapa Porziņģa pārstāvēto Dalasas "Mavericks" ir iedzinēja lomā.

"Mavericks" basketbolisti iepriekšējā spēlē ar 127:121 viesos pieveica "Clippers", sērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties priekšā 2-0. 

Nākamie divi mači risināsies Dalasā. 

"Mani neuztrauc, ka Dalasa atrodas vadībā ar 2-0. Viņi uzvarēja divās spēlēs mūsu laukumā, un mums tagad jāatbild ar to pašu," ESPN citē Lū izteikumus. 

Sērijas trešā spēle risināsies naktī uz sestdienu pēc Latvijas laika. 

"Esmu diezgan pārliecināts, ka visi gaidīja no mums uzvaru," sacīja viens no "Clippers" līderiem Pols Džordžs. "Viņi spēlēja atbrīvoti un ar pārliecību. Domāju, ka mēs viņiem ļāvām iegūt nedaudz par daudz pārliecību. Tas ir no mums atkarīgs, mums to nepieciešams likvidēt."

"Clippers" regulārā čempionāta pēdējās divās spēlēs piedzīvoja zaudējumu pret Rietumu konferences pastarītēm Hjūstonas "Rockets" un Oklahomasitijas "Thunder", tādējādi turnīra tabulas kopvērtējumā ieņemot ceturto vietu. Losandželosas komanda tiek vainota apzinātā zaudēšanā mačos, lai pirmajā kārtā izvairītos no tikšanās ar pagājušās sezonas čempionvienību Losandželosas "Lakers". 

Regulārā turnīra laikā "Clippers" ar "Mavericks" tikās trīsreiz, divreiz pie panākuma tiekot Dalasai. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu