Video ⟩ "Maple Leafs" un "Hurricanes" nonāk uzvaras attālumā no Stenlija kausa otrās kārtas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Toronto "Maple Leafs"
Toronto "Maple Leafs" Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Toronto "Maple Leafs" otrdien pēc "sausās" uzvaras Monreālā un Karolīnas "Hurricanes" pēc panākuma savā laukumā pagarinājumā nonāca vienas uzvaras attālumā no iekļūšanas Stenlija kausa izcīņas otrajā kārtā.

Monreālas "Canadiens" savās sienās piekāpās Toronto "Maple Leafs" ar 0:4 (0:0, 0:3, 0:1), sērijā līdz četrām uzvarām nonākot iedzinējos ar 1-3.

Vārtos Džeks Kempbels atvairīja visus 32 mājinieku metienus, bet Viljams Nīlanders guva vārtus ceturtajā izslēgšanas spēlēs pēc kārtas, šoreiz atzīmējoties ar uzvaras vārtiem mača 22.minūtē.

Vēl pa "golam" pievienoja Džeisons Speca, Džo Torntons un Alekss Galčeņuks.

Otrā otrdienas cīņā Karolīnas "Hurricanes" mājās pagarinājumā pārspēja Nešvilas "Predators" ar 3:2 (1:1, 0:1, 1:0, 1:0), sērijā panākdama vadību ar 3-2.

Uzvaras vārtus pēc papildlaikā spēlētām 123 sekundēm iemeta Džordans Stāls, kura vārtu guvums otrā perioda beigās netika ieskaitīts viesu trenera pieprasītā video atkārtojuma dēļ.

Jakovs Treņins divreiz cīņas gaitā izvirzīja vadībā "plēsoņas", taču abas reizes mājinieki atspēlējās ar Martina Nečasa precīziem metieniem.

Uzvarētāju rindās Alekss Nedeljkovičs tika galā ar 23 no 25 metieniem, bet viesiem Jūse Saross atvairīja 34 no 37 metieniem.

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā vienības katra izspēlēja 56 dueļus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu