Video ⟩ Rendls atzīts par NBA visvairāk progresējušo spēlētāju

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) 2020./2021. gada sezonā visvairāk progresējušā basketbolista balvu saņēmis Džuliuss Rendls, kļūstot par pirmo Ņujorkas "Knicks" spēlētāju, kurš ieguvis šo apbalvojumu.

Šajā sezonā 26 gadus vecais sportists vidēji spēlē guvis 14 punktus, izcīnijis desmit atlēkušās bumbas un izdarījis sešas rezultatīvas piespēles.

Lai gan pirms sezonas Rendla sniegums lika šaubīties par turpmāko sadarbību ar "Knicks", komandai draftējot viņa iespējamo aizvietotāju Obi Topinu, tomēr Rendls rādīja labu spēli un iekļuva NBA "Visu zvaigžņu" komandas sastāvā.

Pats Rendls medijiem atzina, ka karjeras laikā katru gadu ir uzlabojis savu sniegumu, un viņam ir svarīgi neapstāties attīstībā.

Visvairāk progresējušā spēlētāja balvu otrdien treniņa laikā Rendlam pasniedza viņa dēls Kīdens, kurš negaidīti uznāca uz laukuma.

Visvairāk progresējušā spēlētāja balvu NBA pasniedz kopš 1986.gada, un šī ir pirmā reize, kad to saņem "Knicks" spēlētājs.

"Knicks" treneris Toms Tibodo izvirzīts šīs sezonas NBA gada labākā trenera titulam. Šo balvu viņš iepriekš saņēma 2011.gadā kā Čikāgas "Bulls" treneris.

Ņujorkā "Knicks" svētdien uzsāka izslēgšanas spēles ar zaudējumu Atlantas "Hawks" - 105:107 (16:24, 34:28, 23:19, 32:36).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu