Video ⟩ Stenlija kauss: "Hurricanes" iekļūst otrajā kārtā, "Canadiens" pagarina sēriju

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Karolīnas "Hurricanes"
Karolīnas "Hurricanes" Foto: AP/Scanpix

Karolīnas "Hurricanes" komanda ceturtdien sasniedza Nacionālās hokeja līgas (NHL) izslēgšanas spēļu turnīra otro kārtu.

"Hurricanes" ceturtdien izbraukumā ar rezultātu 4:3 (1:1, 1:2, 1:0, 1:0) papildlaikā pārspēja Nešvilas "Predators" un triumfēja sērijā līdz četrām uzvarām ar 4-2.

Uzvarētājiem divus vārtus guva soms Sebastians Aho, bet ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli (1+1) izcēlās kanādieši Broks Makgins un Dagijs Hamiltons.

"Predators" sastāvā ar precīziem metieniem atzīmējās kanādieši Niks Kazinss un Raiens Johansens, kā arī soms Mikaels Granlunds, kura kontā 1+1.

Par mača spožāko zvaigzni jeb labāko spēlētāju atzina "Hurricanes" amerikāņu aizsargu Džeikobu Slavinu, kurš izpildīja divas rezultatīvas piespēles.

"Hurricanes" otrajā kārtā spēkosies ar NHL čempioni Tampabejas "Lightning", kas pirmajā posmā ar 4-2 apspēlēja Floridas "Panthers".

Citā spēlē Monreālas "Canadiens" ceturtdien izbraukumā ar rezultātu 4:3 (2:0, 1:1, 0:2, 1:0) papildlaikā pārspēja Toronto "Maple Leafs".

Sērijā līdz četrām uzvarām ar 3-2 vadībā atrodas Toronto hokejisti.

Uzvarētājiem mača pamatlaikā vārtus guva somi - divreiz precīzs bija Joels Armia un vienreiz Jesperi Kotkaniemi. Savukārt uzvaras vārtus papildlaikā guva kanādietis Niks Suzuki.

"Maple Leafs" sastāvā divus vārtus guva kanādiešu aizsargs Džeiks Mazins un vienreiz vārtos trāpīja kanādiešu uzbrucējs Zeks Haimens.

Šī dueļa uzvarētāji otrajā kārta spēkosies ar Vinipegas "Jets", kas pirmajā posmā pārspēja Edmontonas "Oilers" ar 4-0.

Jau ziņots, ka latviešu uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" sērijā ar 2-4 piekāpās Ņujorkas "Islanders".

Otrajā kārtā "Islanders" tiksies ar Bostonas "Bruins", kas pirms tam ar 4-1 pārspēja Vašingtonas "Capitals".

Otro kārtu sasniegusi arī Kolorādo "Avalalnche" ar 4-0 uzvaru pret Sentluisas "Blues", savukārt Vegasas "Golden Knights" un Minesotas "Wild" duelī šobrīd ir neizšķirts 3-3.

Pērn par NHL čempioni kļuva "Lightning", kas finālā pārspēja Dalasas "Stars".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu