Sestdien informēs par PČ biļešu tirdzniecību un Covid-19 protokolu skatītājiem (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Rīgā notiekošā pasaules čempionāta hokejā rīkotāji sestdien, 29.maijā, informēs par biļešu tirdzniecību un Covid-19 protokolu skatītājiem, piektdienas vakarā vēsta meistarsacīkšu preses dienests.

Preses konference norisināsies plkst.11 pēc Latvijas laika.

Tajā piedalīsies Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) prezidents Renē Fāzels, IIHF ģenerālsekretārs Horst Lihtners, Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Aigars Kalvītis un rīkotāju komitejas vadītājs Edgars Buncis.

Preses konferencē informēs par biļešu tirdzniecības procesu, cenām un Covid-19 protokolu skatītājiem, kuri piedalīsies mačos.

Kā ceturtdien lēma Ministru kabinets (MK), skatītāji pasaules čempionāta spēles klātienē varēs vērot no 1.jūnija.

Valdības pieņemtie grozījumi Epidemioloģiskās drošības pasākumos Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai paredz, ka hokeja čempionāta spēles varēs skatīties personas, kuru sertifikāts apliecina, ka persona ir vakcinēta pret Covid-19 infekciju un ir pagājušas 14 dienas pēc pilna vakcinācijas kursa pabeigšanas, vai arī no 22 līdz 90 dienām pēc "AstraZeneca" vakcīnas pirmās devas saņemšanas un uzreiz pēc "AstraZeneca" vakcīnas otrās devas saņemšanas.

Hokeja spēles klātienē būs atļauts skatīties personām, kuras ir pārslimojušas ar Covid-19.

Skatītājiem biļešu kontrolierim būs jāuzrāda personalizēta ieejas biļete, kurā norādīts biļetes lietotāja vārds un uzvārds, kopā ar derīgu personu apliecinošu dokumentu un sadarbspējīgu vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu.

Personalizēta ieejas biļete būtu derīga tikai kopā ar minēto sertifikātu un personu apliecinošu dokumentu.

Skatītājiem visa spēles apmeklējuma lakā būtu jālieto mutes un deguna aizsegi, tai skaitā atrodoties spēles arēnas teritorijā ārtelpās.

Kopējais skatītāju skaits ar personalizētām ieejas biļetēm daudzfunkcionālajā hallē "Arēna Rīga" nedrīkstētu pārsniegt 2660 personas, bet Olimpiskajā sporta centrā - 1058 personas.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu