Video "Liepājas" futbolisti vairāk nekā pārliecinoši pārspēj "Noah Jurmala"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
FK "Liepāja" futbolisti
FK "Liepāja" futbolisti Foto: FK Liepāja/Facebook

"Liepāja" sestdien Rīgā "Optibet" virslīgas 15.kārtas spēlē pārliecinoši uzvarēja Daugavpils "Noah Jurmala" vienību.

RTU stadionā Rīgā "Noah Jurmala" piekāpās "Liepājai" ar 0:5 (0:3).

Liepājnieki divu vārtu pārsvaru panāca piecu minūšu laikā. Dodo jeb Luiss Ilariu guva vārtus 17.minūtē, bet 22.minūtē ar precīzu raidījumu izcēlās Mihails Gordeičuks.

36.minūtē Dāvis Ikaunieks rezultātu padarīja graujošu - 3:0, 70.minūtē savus otros vārtus mačā iesita Gordeičuks, bet 86.minūtē vārtus pēc mājinieku vārtsarga Bojana Kneževiča kļūdas, piespēlējot pretiniekam, guva Roberts Meļķis, kurš pirms piecām minūtēm bija uznācis laukumā uz maiņu.

Turnīra vadībā ar 29 punktiem 13 spēlēs ir "Riga". 26 punkti ir RFS 11 mačos un "Valmierai" 12 spēlēs. Ar 18 punktiem 12 cīņās ceturtā ir "Liepāja", bet piekto vietu ar 17 punktiem desmit spēlēs ieņem "Daugavpils". Tālāk ar deviņiem punktiem seko "Metta" 12 mačos un Jūrmalas "Spartaks" 11 spēlēs, pieci punkti 11 spēlēs ir "Ventspilij", bet turnīra tabulu ar četriem punktiem astoņos mačos noslēdz "Noah Jurmala".

"Noah Jurmala" pirms sestdienas cīņas pēc vienīgās uzvaras čempionātā ar 2:1 pret "Daugavpili" spēlēja 2:2 ar "Ventspili", kā arī cieta divus zaudējumus - 0:7 pret "Riga" un 0:3 pret "Metta".

Liepājnieki pēc trim zaudējumiem pret šīs sezonas spēcīgākajām komandām - 1:4 pret "Riga", 1:2 pret RFS un 0:1 pret "Valmieru" - pēdējā kārtā mājās ar 3:1 pieveica "Ventspili".

Divus vārtus "Noah Jurmala" komandā bija izdevies iesist leģionāram Miraklam Nvaorisam, kamēr viesiem joprojām labākais vārtu guvējs ar četriem "goliem" bija Artūrs Karašausks.

Savā starpā komandas līdz šim nebija tikušās.

Olimpiskā centra "Ventspils" stadionā "Ventspils" plkst.18 tiksies ar Jūrmalas "Spartaku". Spēli tiešraidē pārraidīs kanāls "Sportacentrs.com TV".

Savukārt Jāņa Skredeļa stadionā Rīgā RFS plkst.20 uzņems "Daugavpili". Spēli tiešraidē pārraidīs kanāls "Sportacentrs.com TV".

Kārtas pirmajā mačā piektdien "Riga" pieveica "Metta" ar 3:0 (2:0).

Šo kārtu izlaiž "Valmiera".

Šī gada virslīgas čempions noskaidrosies četru apļu turnīrā, katrai komandai aizvadot 28 spēles. Kalendārs veidots tā, lai būtu pēc iespējas ērtāks futbola līdzjutējiem. Spēles tikpat kā nepārklāsies, turklāt kārtas pārsvarā tiks izspēlētas divās - trijās dienās.

Pēc CAS pagaidu lēmuma LFF valde sacensību nolikumā veica izmaiņas, kas tagad paredz, ka gadījumā, ja čempionātā piedalās astoņi klubi, komanda, kas ieņem pēdējo vietu, pārspēlēs tiekas ar vienību, kas "Optibet" Nākotnes līgas čempionātā ieņem trešo vietu. Ja čempionātā piedalās deviņi klubi, komanda, kas ieņem pēdējo vietu, pārspēlēs tiekas ar vienību, kas "Optibet" Nākotnes līgas čempionātā ieņem otro vietu.

Arī šosezon futbola cienītāji var tiešraidē vērot visas Latvijas čempionāta spēles. Tās ir pieejamas virslīgas mājaslapā un portālā "Sportacentrs.com", kā arī "Sportacentrs.com TV" kanālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu