Video ⟩ Pastrņākam "hat-trick" Bostonas uzvarā; "Canadiens" panāk septīto spēli pret "Maple Leafs"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) izslēgšanas spēļu turnīrā jeb Stenlija kausa izcīņā sestdien uzvaras izcīnīja Bostonas "Bruins" un Monreālas "Canadiens" komandas.

"Bruins" savā laukumā ar rezultātu 5:2 (1:1, 1:1, 3:0) uzveica Ņujorkas "Islanders" un izvirzījās 1-0 vadībā otrās kārtas sērijā.

Uzvarētājiem trīs vārtus guva čehs Davids Pastrņāks, pa reizei ar precīzu metienu izcēlās kanādietis Teilors Hols un Čārlijs Makavojs.

Vēl bostoniešu labā čehs Davids Krejči atdeva trīs rezultatīvas piespēles, bet kanādietis Breds Maršāns divreiz asistēja komandas biedriem vārtu guvumā.

"Islanders" sastāvā vārtus guva kanādieši Edams Pelehs un Antonī Boviljērs.

"Bruins" pirmajā kārtā ar 4-1 pārspēja Vašingtonas "Capitals", bet "Islanders" ar 4-2 uzveica Teodora Bļugera pārstāvēto Pitsburgas "Penguins".

Citā spēlē "Canadiens" mājās ar 3:2 (0:0, 0:0, 2:2, 1:0) papildlaikā pārspēja Toronto "Maple Leafs" un panāca neizšķirtu 3-3 pirmās kārtas sērijā līdz četrām uzvarām.

Somijas hokejists Jesperi Kotkaniemi guva uzvaras vārtus papildlaikā. Pa reizei precīzi meta arī kanādieši Korijs Perijs un Tailers Tofoli.

"Maple Leafs" trešajā periodā atspēlējās no 0:2. Toronto labā vārtus guva kanādieši Džeisons Speca un Tīdžejs Brodijs.

Par mača labāko spēlētāju jeb spilgtāko zvaigzni tika nosaukts "Canadiens" vārtsargs kanādietis Kerijs Praiss, kurš atvairīja 41 no 43 pretinieku metieniem (95,3%).

Dueļa uzvarētāji otrajā kārtā spēkosies ar Vinipegas "Jets", kas pirmajā posmā ar 4-0 sakāva Edmontonas "Oilers".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu