Video ⟩ "Lightning" un "Avalanche" ar uzvaru sāk Stenlija kausa izcīņas otro kārtu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Tampabejas "Lightning" un Kolorādo "Avalanche" komandas svētdien ar uzvaru sāka Nacionālās hokeja līgas (NHL) izslēgšanas spēļu turnīra otro kārtu.

"Lightning" izbraukumā ar rezultātu 2:1 (0:0, 1:0, 1:1) pārspēja Karolīnas "Hurricanes" un izvirzījās 1-0 vadībā sērijā līdz četrām uzvarām.

Uzvarētājiem vārtus guva kanādieši Breidens Points un Barklejs Gūdrovs, bet krievu vārtsargs Andrejs Vasiļevskis atvairīja 37 no 38 metieniem (97,4%).

"Hurricanes" sastāvā vienīgos vārtus guva kanādietis Džeiks Bīns, savukārt amerikāņu vārtsargs Alekss Nedeljkovičs tika galā ar 28 no 30 metieniem (93,3%).

Abas komandas pa reizei izmantoja skaitliskā vairākuma priekšrocības. "Lightning" realizēja vienu no trim, bet "Hurricanes" vienu no piecām iespējām.

Dueļa uzvarētāji iekļūs Stenlija kausa izcīņas pusfinālā, kur pretī stāsies Bostonas "Bruins" vai Ņujorkas "Islanders" (sērijā 1-0).

Citā spēlē "Avalanche" savā laukumā ar rezultātu 7:1 (2:0, 4:1, 1:0) uzveica Vegasas "Golden Knights" un sērijā izvirzījās 1-0 vadībā.

Ar vārtu guvumu un trim rezultatīvām piespēlēm (1+3) izcēlās kanādiešu aizsargs Keils Makars, ar 2+1 atzīmējās zviedrs Gabriels Landeskogs un kanādietis Neitans Makinnons, bet 1+1 somam Miko Rantanenam.

"Grēku pilsētas" komandas labā vienīgos vārtus guva zviedrs Viljamss Karlsons.

"Avalanche" vācu vārtsargs Filips Grūbauers atvairīja 24 no 25 metieniem (96,0%), bet "Golden Knights" rindās zviedrs Robins Lēners tika galā ar 30 no 37 metieniem (81,1%).

Dueļa uzvarētājiem Stenlija kausa izcīņas pusfinālā būs jātiekas ar Vinipegas "Jets" vai Monreālas "Canadiens" un Toronto "Maple Leafs" pāra uzvarētājiem (sērijā 3-3).

Pērn par NHL čempioni kļuva "Lightning", kas finālā pārspēja Dalasas "Stars".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu