Video Arestēts un sodīts "Celtics" fans, kurš Ērvingam meta ar pudeli (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Arestēts un sodu saņēmis kāds Bostonas "Celtics" līdzjutējs, kurš pēc Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra spēles meta Bruklinas "Nets" zvaigznei Kairijam Ērvingam ar pudeli.

Ziemeļamerikas sporta medijs ESPN vēsta, ka Bostonas policija "TD Garden" aizturējusi un arestējusi līdzjutēju par "priekšmeta mešanu". 

"Nets" komandai atstājot zāli, līdzjutējs centās ar ūdens pudeli trāpīt Ērvingam, taču tas neizdevās. Policija nekavējoties rīkojās un arestēja "Celtics" fanu, liecina "TD Garden" paziņojums. 

Ērvings ar gūtiem 39 punktiem palīdzēja "Nets" komandai Bostonā ar 141:126 pieveikt vietējo "Celtics", panākot vadību sērijā 3-1. 

Uzreiz pēc spēles Ērvings devās uz laukuma centra apli, kur atrodas "Celtics" kluba logotips. Viņš demonstratīvi uzkāpa uz attēlotā laimīgā leprikona un piemina ar kāju uz viņa sejas. 

Tādējādi Ērvings izprovocēja līdzjutējus, jo necienīgi izturējās pret savu bijušo klubu.

Tiek ziņots, ka līdzjutējam, kurš basketbolistam meta ar pudeli, uz mūžu liegtas tiesības apmeklēt "Celtics" komandas mājas spēles. 

Ērvings "Celtics" pārstāvēja no 2017. līdz 2019. gadam. Komandu viņš pameta ar skandālu. Iepriekš izskanēja informācija, ka Bostonā viņam bija nesaskaņas ar komandas biedriem. Pirms došanās uz Bostonu Ērvings pauda bažas, ka "Celtics" fani varētu pret viņu būt rasistiski noskaņoti.

Vīrietis, kurš meta Ērvingam ar pudeli, bija uzvilcis 2008. gada "Celtics" komandas kreklu, kādā savulaik spēlēja Kevins Gārnets. 

"Ir skaidri redzams, ka cilvēki jūtas ļoti neaizskarami," pēc spēles preses konferencē sacīja Ērvings. "Viņi maksā par biļetēm - lieliski. Esmu pateicīgs, ka viņi nāk skatīties mūsu priekšnesumu. Bet mēs neesam teātrī. Mēs nemetam ar tomātiem vai citiem priekšmetiem, kamēr cilvēki uzstājas." 

Sērijas piektā spēle risināsies naktī uz piektdienu Bruklinā. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu