Batņa gatavs atgriezties ierindā; Daugaviņa situācija joprojām neskaidra

Gatis Kreceris
, Sporta žurnālists
CopyDraugiem X Whatsapp
Oskars Batņa
Oskars Batņa Foto: AFP/SCANPIX

Centra uzbrucējs Oskars Batņa pēc savainojuma sadziedēšanas ir gatavs atgriezties Latvijas hokeja izlases ierindā, bet situācija ar kapteini Kasparu Daugaviņu joprojām ir neskaidra, noskaidroja portāls TVNET.

26 gadus vecais Batņa ceļgala savainojuma dēļ izlaida pēdējās divas pasaules čempionāta spēles pret Norvēģiju un iepriekšējā turnīra uzvarētāju Somiju. 

Veselība viņam tagad ļauj atgriezties ierindā, bet lēmumu par iekļaušanu sastāvā pieņems Latvijas nacionālās komandas treneru korpuss. 

Batņa pasaules čempionātā laukumā devies divās spēlēs - pret abām Ziemeļamerikas izlasēm - ASV un Kanādu. Pret kanādiešiem viņš izcēlās ar vārtu guvumu, bet pret amerikāņiem asistēja vārtu guvumā Renāram Krastenbergam. 

Daugaviņš potītes savainojumā iedzīvojās piektdien spēlē pret Norvēģiju. Viņš izlaida iepriekšējo maču pret Somiju, un pagaidām ir neskaidra dalība arī izšķirīgajā cīņā par ceturtdaļfinālu otrdien pret Vācijas valstsvienību. 

33 gadus vecais Daugaviņš pirmdien piedalīsies izlases treniņā, kad kļūs skaidrāk redzams, vai viņš būs palīgs turnīra turpinājumā. Vispirms jau pret Vāciju. 

 

Daugaviņš piecās spēlēs atzīmējies ar vienu rezultatīvu piespēli, asistējot Laurim Dārziņam cīņā ar Kazahstānas hokejistiem. 

Pret norvēģiem Daugaviņš nespēlēja trešajā trešdaļā un arī papildlaikā. 

Latvija - Vācija otrdien plkst. 20.15 "Arēnā Rīga". 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu