"Nets" sagādā "Bucks" otru smagāko zaudējumu Milvoki kluba vēsturē izslēgšanas spēlēs

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: EPA/Scanpix

Bruklinas "Nets" komanda, nespēlējot savainotajam Džeimsam Hārdenam, pirmdien svinēja ļoti pārliecinošu uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra Rietumu konferences pusfināla otrajā spēlē.

Ņujorkieši savā laukumā ar rezultātu 125:86 (36:19, 29:22, 30:24, 30:21) apspēlēja Milvoki "Bucks" un sērijā līdz četrām uzvarām panāca 2-0.

Hārdens sērijas pirmās spēles pirmajā minūtē guva labās kājas augšstilba muskuļa savainojumu un laukuma neatgriezās, nepiedaloties arī otrajā cīņā. Tiesa, arī bez viņa "Nets" vienubrīd pamanījās iekrāt 49 punktu pārsvaru un noturēt NBA pamatturnīra rezultatīvāko komandu 34 punktus zem tās sezonas vidējā snieguma.

Spēlējot trīs ceturtdaļas, uzvarētājiem 32 punktus guva Kevins Durants, 22 pievienoja Kairijs Ērvings, bet 13 punkti un sešas bumbas zem groziem bija Brūsam Braunam.

"Nets" realizēja 52% metienus no spēles un pusi no saviem 42 tālmetieniem.

Jannis Adetokunbo palika Duranta ēnā un samierinājās ar 18 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām. Kriss Midltons piebalsoja ar 17 punktiem, bet Džrū Holidejs guva 13 punktus.

Šis kļuva par "Bucks" otro smagāko zaudējumu kluba izslēgšanas spēļu vēsturē. 

Sērija turpināsies ceturtdien Milvoki, kur "Bucks" maijā divreiz uzvarēja arī tobrīd bez Hārdena spēlējušo "Nets".

Tikmēr Rietumu konferences pusfinālu ar uzvaru sākusi Fīniksas "Suns", kas mājās ar 122:105 (28:28, 29:30, 31:21, 34:26) uzveica Denveras "Nuggets".

"Suns" bija iedzinējos teju visu pirmo puslaiku un vadībā nostiprinājās vien trešās ceturtdaļas otrajā pusē.

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 23 punktiem bija Mikals Bridžess, kurš realizēja astoņus no 12 metieniem, tajā skaitā četrus no astoņiem "trejačiem". Krisam Polam bija 21 punkts un 11 rezultatīvas piespēles. Tāpat 21 punktu guva Devins Bukers, bet 20 punkti un desmit bumbas zem bija Deandrē Eitona rēķinā.

Pretiniekiem 22 punktus guva Nikola Jokičs, kurš nespēja apturēt "Suns" izrāvienu otrajā puslaikā. Ārons Gordons pievienoja 18 punktus, bet Maikls Porters juniors - 15 punktus.

Šīs sērijas nākamā spēle būs trešdien.

NBA pamatturnīrā komandas šosezon aizvadīja 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu