Video ⟩ "Islanders" hokejisti iesoļo Stenlija kausa pusfinālā

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Ņujorkas "Islanders" komanda trešdien iekļuva Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa pusfinālā, kur tiksies ar trofejas glabātāju Tampabejas "Lightning".

Ņujorkieši Austrumu divīzijas fināla sestajā spēlē mājās ar rezultātu 6:2 (1:1, 3:0, 2:1) pārspēja Bostonas "Bruins".

Sērijā līdz četrām uzvarām "Islanders" bija pārāka ar rezultātu 4-2.

"Islanders" vadībā nostiprinājās otrajā periodā, kad guva trīs bezatbildes vārtus, divus no tiem iemetot Brokam Nelsonam. Visā spēlē laukuma saimniekiem precīzi bija arī Kails Palmjēri, Treviss Zajacs, Kels Klaterbaks un Raiens Paloks. Džošam Beilijam un Žanam Gabrielam Pežo katram bija pa divām rezultatīvām piespēlēm.

"Bruins" vienībai abus vārtus guva Breds Maršāns.

Abi vārtsargi - ņujorkietis Semjons Varlamovs un bostonietis Tūka Rasks - katrs atvairīja pa 23 metieniem.

"Islanders" šajā sērijā uzlaboja savu vairākuma realizāciju. Ja pamatturnīrā Ņujorkas komanda ar 18,8% ieņēma tikai 20.vietu līgā, tad pēc šīs sērijas pirmās zaudētās spēles turpinājumā vairākuma realizācija bija jau 28%.

Stenlija kausa pusfinālu sasniegusi arī Monreālas "Canadiens", kas nākamajā posmā tiksies ar Kolorādo "Avalanche" vai Vegasas "Golden Knights". Šajā sērijā ar 3-2 vadībā ir "Golden Knights".

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā vienības katra izspēlēja 56 dueļus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu