Aģents: Eirolīgā par Kurucu ir liela interese

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: Ieva Makare/LETA

Eirolīgas klubiem esot liela interese par Rodionu Kurucu, kurš līdz šim spēlēja Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA), apgalvo Latvijas basketbolista aģents Artūrs Kalnītis.

"Anžeja Pasečņika un Rodiona Kuruca treniņu video. Anžejs rīt lidos uz Floridu. Par Rodionu ir liela interese Eirolīgā, bet nekāds lēmums netiks pieņemts līdz augustā sāksies NBA brīvo aģentu tirgus," savā "Twitter" raksta Kalnītis.

23 gadus vecais Kurucs šosezon laukumā izgāja trīs NBA komandu sastāvos - Bruklinas "Nets", Hjūstonas "Rockets" un Milvoki "Bucks". Kopumā 21 spēlē viņš vidēji laukumā pavadīja sešas minūtes un guva 1,5 punktus.

Kurucs aizvadīja teicamu NBA debijas sezonu "Nets" sastāvā, 63 mačos vidēji gūstot 8,5 punktus. Otrajā sezonā sniegums jau bija vājāks, 47 mačos vidēji iemesti 4,6 punkti.

Savukārt trešajā gadā pēc spēlētāju maiņas darījumiem Kurucs nokļuva Milvoki komandā, kas pārtrauca sadarbību ar Latvijas basketbolistu.

Kurucs karjeru sāka "VEF Rīga" komandā un pēc tam turpināja Spānijas kluba "Barcelona", no kura pārcēlās uz Ziemeļameriku.

Jau vēstīts, ka Pasečņiks pievienosies Austrumu konferences NBA komandām brīvo aģentu mini treniņnometnēs jūnijā un jūlijā.

Pasečņiks kopā ar Dāvi Bertānu sezonu sāka NBA klubā Vašingtonas "Wizards", taču komanda pārtrauca sadarbību ar centra pozīcijas spēlētāju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu