Futbolista aģents: Ēriksens elpo un spēj runāt

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Dānijas futbola zvaigzne Kristians Ēriksens pēc samaņas atgūšanas slimnīcā spēj patstāvīgi elpot un arī runāt, pastāstījis sportista aģents Martins Skūts (Martin Schoots).

Ēriksens sestdien Kopehāgenā zaudēja samaņu Eiropas čempionāta spēlē pret Somiju. Mediķi cīnījās par sportista dzīvību, futbolistam bija jāveic reanimācija.

"Es nupat runāju ar Kristiana tēvu. Viņš man teica, ka viņš elpo un spēj runāt - Kristians ir nomodā," sarunā ar Nīderlandes radio "NPO 1" pastāstīja Ēriksena aģents.

"Associated Press" ziņu aģentūra sazinājusies ar Ēriksena pārstāvētās Itālijas komandas Milānas "Inter" ārstu Piero Volpi, kurš norādīja, ka dāņu futbolistam iepriekš nav bijušas nopietnas veselības problēmas.

Volpi arī atzīmēja, ka Ēriksens nav slimojis ar Covid-19. Kopš futbolists pievienojās "Inter" komandai 2020. gada janvārī, viņš allaž izgājis visas medicīniskās pārbaudes.

29 gadus vecais Ēriksens šosezon ar "Inter" komandu kļuva par Itālijas čempionu, A sērijas čempionātā 26 mačos izceļoties ar trim vārtu guvumiem.

Iepriekš karjerā Ēriksens vairākas sezonas spēlēja Anglijas klubā Totenhemas "Hotspur" un Nīderlandes komandā Amsterdamas "Ajax".

2011., 2012. un 2013. gadā Ēriksens kļuva par Nīderlandes čempionu.

Dānijas izlases sastāvā Ēriksens aizvadījis 108 spēles un guvis 36 vārtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu