Video ⟩ Stenlija kausa pirmajā pusfināla spēlē "Islanders" uzveic NHL čempioni "Lightning"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Stenlija kausa izcīņas pusfināla sērijas pirmajā spēlē Ņujorkas "Islanders" svētdien pārspēja Nacionālās hokeja līgas (NHL) iepriekšējās sezonas čempioni Tampabejas "Lightning".

"Islanders" izbraukumā vairāk nekā 14 tūkstošu skatītāju klātbūtnē ar rezultātu 2:1 (0:0, 1:0, 1:1) pārspēja "Lightning" un izvirzījās 1-0 vadībā sērijā līdz četrām uzvarām.

Cīņa bija ļoti sīva, ko apliecina statistika - izdarīto metienu attiecība 31:31, spēka paņēmieni 40:41.

Visus trīs vārtus šajā mačā guva kanādieši - uzvarētāju sastāvā precīzi bija Metjū Barzals un Raiens Puloks, bet mājinieku rindās izcēlās Breidens Points, kurš guva savus devītos vārtus, kas patlaban ir labais rādītājs "play-off" turnīrā.

Ar rezultatīvu piespēli atzīmējās "Lightning" uzbrucējs krievs Ņikita Kučerovs, kurš patlaban ir rezultatīvākais spēlētājs šā gada Stenlija kausa izcīņas turnīrā. Viņa kontā ir 19 punkti (5+14).

Abām komandām vārtus sargāja Krievijas hokejisti. "Islanders" komandā Semjons Varlamovs atvairīja 30 metienus, bet pretiniekiem Andrejs Vasiļevskis tika galā ar 29 ripām.

Austrumu konferences finālā abas komandas tikās arī pērn, kad "Islanders" sērijā ar 2-4 piekāpās "Lightning".

Stenlija kausa izcīņas otra pusfināla pārī cīnīsies Vegasas "Golen Knights" un Monreālas "Canadiens". Sērijas pirmā spēle paredzēta naktī uz otrdien plkst. 4.00 pēc Latvijas laika.

Pērn par NHL čempioni kļuva "Lightning", kas finālā pārspēja Dalasas "Stars" komandu, kura šogad nekvalificējās Stenlija kausa izcīņai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu