Fjūrijs: Neesmu pārliecināts, ka Džošua pieveiks Usiku

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Taisons Fjūrijs
Taisons Fjūrijs Foto: Reuters/ScanPix

WBC čempions boksā smagsvariem Taisons Fjūrijs izteicies, ka ir drošs par uzvaru savā nākamajā cīņā, bet nav pārliecināts, ka Entonijs Džošua pieveiks Oleksandru Usiku no Ukrainas.

Fjūrijam 24. jūlijā Lasvegasā paredzēta trešā cīņa pret amerikāni Deonteju Vailderu. Savukārt Džošua varētu ringā tikties ar Usiku, kurš ir obligātais WBO jostas pretendents. Tiesa, pagaidām par šo cīņu oficiāla apstiprinājuma nav. 

"Usiks ir kreilis, viņš ir gudrs bokseris, tehniski ļoti spēcīgs. Viņš ir bijušais pirmā smagā svara divīzijas čempions, bet mazāka izmēra bokseris. Taču viņš tika galā ar Dereku Čisoru, kurš ir fiziski spēcīgāks par Džošua.

Esmu pilnīgi pārliecināts par savu uzvaru cīņā pret Vailderu. Bet neesmu pārliecināts, ka Džošua uzvarēs savu cīņu," "Daily Mail" citē Fjūrija izteikumus. 

Džošua šogad bija paredzēts ringā tikties ar Fjūriju, bet pagaidām britu duelis ir pārcelts, jo Fjūrijam priekšā cīņa ar Vailderu.

Džošua ir WBA, IBF, WBO un IBO pasaules čempiona jostu glabātājs.

Usiks savas karjeras laikā ir izcīnījis uzvaru visās 18 profesionālajās cīņās. Savukārt Džošua 25 dueļos ir guvis 24 uzvaras, vienīgo zaudējumu piedzīvojot 2019. gada vasarā pret meksikāni Endiju Ruisu junioru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu