RFS futbolists Šaričs atzīts par virslīgas labāko spēlētāju maijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Tomislavs Šaričs
Tomislavs Šaričs Foto: fkrfs.lv

Par "Optibet" futbola virslīgas maija labāko spēlētāju nosaukts RFS futbolists Tomislavs Šaričs, bet labākā trenera balvu saņems horvāta pārstāvētās komandas stūrmanis Viktors Morozs, informē turnīra rīkotāji.

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padome un biedrība "Latvijas Futbola Virslīga" labākā maija spēlētāja balvai bija izvirzījušas piecus kandidātus - Šariču (RFS), Mikaelu Soisalo, Stefanu Miloševiču (abi - "Riga"), Junusu Muritalu ("Metta") un Rihardu Matrevicu ("Valmiera").

Žurnālistu un līdzjutēju balsojumā visvairāk balsu ieguva Šaričs. Viņš pagājušajā mēnesī visās piecās RFS spēlēs laukumā pavadīja 90 minūtes. To laikā viņš guva trīs vārtus un vienu  reizi rezultatīvi piespēlēja.

Divi no trim vārtiem bija uzvaru nesošie. RFS maijā uzvarēja visās piecās spēlēs.

Tikmēr labākā trenera balvu saņems RFS stūrmanis Morozs.

Mēneša labākā futbolista balvas kandidātus izvirza LFF Treneru padome un biedrība "Latvijas Futbola Virslīga", kam seko Latvijas sporta žurnālistu un līdzjutēju balsojums sociālajos tīklos "Facebook" un "Instagram", savukārt labākā trenera noteikšana ir LFF Treneru padomes kompetencē.

Aprīlī par labāko spēlētāju atzina "Riga" līderi Miloševiču, kurš ar 13 gūtiem vārtiem ir virslīgas labākais vārtu guvējs.

2021.gada sezonā Latvijas futbola virslīgā spēlē pērnā gada čempione "Riga", otrās vietas ieguvēja RFS, bronzas medaļniece "Valmiera", kā arī "Ventspils", "Liepāja", Jūrmalas "Spartaks", "Metta" un "Daugavpils". Čempionāta priekšvakarā Latvijas Futbola federācija (LFF) atsauca Latvijas futbola virslīgas potenciālā jaunpienācēja Jūrmalas "Noah" komandas licenci dalībai turnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu