"Blue Jackets" paraksta līgumu ar Merzļikina draugu Hofmanu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Gregorijs Hofmans
Gregorijs Hofmans Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Kolumbusas "Blue Jackets" parakstījusi līgumu ar Elvja Merzļikina draugu šveicieti Gregoriju Hofmanu.

28 gadus vecais Šveices hokejists ar klubu vienojies ar viena gada līgumu. Tiesības uz šo spēlētāju "Blue Jackets" ieguva 21. februārī maiņas darījumā ar Karolīnas "Hurricanes".

Hofmans līdz šim visu hokejista karjeru pavadījis dzimtenē Šveicē. No 2015. līdz 2019. gadam viņš četras sezonas "Lugano" vienībā bija komandas biedrs Merzļikinam.

Aizvadītajā sezonā Hofmans pārstāvēja "EV Zug" komandu, kuras sastāvā Šveices čempionātā pamatturnīrā 36 mačos guva 18 vārtus un veica 23 rezultatīvas piespēles (41 punkts).

Savukārt izslēgšanas spēļu turnīrā 13 mačos viņa kontā 14 punkti (6+8). Hofmans bija viens no "EV Zug" līderiem un palīdzēja komandai triumfēt Šveices čempionātā.

Hofmans šopavasar pārstāvēja Šveices izlasi pasaules čempionātā Rīgā, astoņos mačos atzīmējoties ar astoņiem punktiem (6+2). Viņu atzina par vienu no komandas Top 3 labākajiem spēlētājiem.

Merzļikins ziemā Ziemeļamerikas medijiem intervijās pauda, ka viņš ar Hofmanu ir labi draugi.

"Viņš komandā bija viens no maniem labākajiem draugiem. Viņš ir lielisks sabiedrotais ģērbtuvē. Viņš ir ļoti aizrautīgs un grib sacensties, reizēm pat pārāk daudz," sacīja Merzļikins.

"Kaut arī esam ļoti labi draugi, mēs dažkārt strīdamies. Spēlējot "PlayStation", viņu nevar pārspēt, citādi viņš kļūst traks un sāk dusmoties," piebilda Latvijas hokejists.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu