Foto "Man viss ir kārtībā." Sirds apstāšanos pārdzīvojušais Ēriksens pateicas atbalstītājiem (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Dānijas futbola zvaigzne Kristiāns Ēriksens, kurš sestdien Kopenhāgenā zaudēja samaņu un tā rezultātā mediķiem nācās cīnīties par viņa dzīvību, sociālajos tīklos dalījies ar foto un vēstījumu saviem atbalstītājiem.

Ēriksens sestdien Eiropas čempionāta mačā starp Dānijas un Somijas valstsvienībām pirmā puslaika beigās pēkšņi saļima. Ārstiem izdevās glābt futbolista dzīvību, veicot kardiopulmonālo reanimāciju (CPR).

"Sveiciens visiem! Liels paldies par apbrīnojamajiem sveicieniem un ziņām no visām pasaules malām. Man un manai ģimenei tas nozīmē ļoti daudz. Ņemot vērā apstākļus, ar mani viss ir kārtībā," norādīja Ēriksens.

"Man joprojām ir jāiziet vairākas pārbaudes, bet es jūtos labi. Tagad es jutīšu līdzi Dānijas izlases puišiem viņu nākamajos mačos. Spēlējiet par visu Dāniju!"

Šajā čempionātā Ēriksens laukumā, protams, vairs nedosies, bet Dānijas izlase nākamo maču aizvadīs 17. jūnijā, plkst. 19.00 pēc Latvijas laika, tiekoties ar spēcīgo Beļģijas valstsvienību, kas ir pasaules ranga līdere.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu