Ronaldu izgājiens "Coca-Cola" izmaksājis miljardus (500)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Krištianu Ronaldu.
Krištianu Ronaldu. Foto: EPA/Scanpix

Pasaules futbola un Portugāles izlases zvaigznes Krištianu Ronaldu izgājiens nesenajā "Euro 2020" preses konferencē kompānijai "Coca-Cola" rezultējies ievērojamā akciju vērtības kritumā tirgū.

Ronaldu pirmdien preses konferencē sadusmojās par to, ka viņam piedāvāja padzerties "Coca-Cola" limonādi, nevis ūdeni.

Viena no panākumu atslēgām, kāpēc Ronaldu jau daudzus gadus ir viens no labākajiem pasaules futbolistiem, ir veselīgs uzturs. Uzspēlēti vai ne, taču šajā preses konferencē Ronaldu izvēlējās dzert ūdeni, nevis kokakolu.

Britu medijs "The Guardian" trešdien vēsta, ka šāds Portugāles futbolista izgājiens preses konferencē maksājis "Coca-Cola" firmai četrus miljardus ASV dolāru jeb 1,6% akciju vērtības krituma tirgū.

"Coca-Cola" vienas akcijas cena tirgū nekavējoties nokritās no 56,1 dolāra uz 55,22 dolāriem. Uzņēmuma kopējā akciju tirgus vērtība samazinājās no 242 miljardiem uz 238 miljardiem.

Viens no "Euro 2020" galvenajiem sponsoriem otrdien komentēja situāciju, paužot, ka "katram ir tiesības izvēlēties dzērienu pēc savas gaumes".

"Euro 2020" pārstāvis pauda, ka katram spēlētājam preses konferencē ir pieejams dzeramais ūdens pudelē, kā arī kokakola un kola bez cukura.

Komentāri (500)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu