Trauma liegs "Clippers" līderim Lenardam piedalīties sērijas piektajā mačā pret "Jazz"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kavai Lenards
Kavai Lenards Foto: EPA/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Losandželosas "Clippers" līderis Kavai Lenards guvis ceļgala krustenisko saišu traumu, tādēļ nevarēs piedalīties Rietumu konferences pusfināla piektajā spēlē.

"Clippers" sērijas piekto spēli pret Jūtas "Jazz" aizvadīs ceturtdien plkst.5 pēc Latvijas laika.

Losandželosas komanda pirms sērijas piektās spēles paziņoja, ka Lenards pirmdienas duelī, kurā "Clippers" panāca izlīdzinājumu sērijā, savainojis ceļgala saites, tāpēc viņš nespēlēs.

Ziemeļamerikas mediji mēļo, ka Lenardam savainojuma dēļ, visticamāk, nāksies izlaist visas atlikušās spēles pret "Jazz", taču klubs norādīja, ka viņa atgriešanās laiks nav zināms.

"Clippers" bez Lenarda atlikušajās spēlēs klāsies ļoti grūti, jo tieši viņš bija viens no iemesliem, kāpēc sērijā pirmdien rezultāts kļuva 2-2. Basketbolists šajā mačā izcēlās ar 31 punktu.

Traumas dēļ Lenards nenoslēdza sērijas ceturto spēli, bet vēlāk preses konferencē norādīja, ka savainojums nav nopietns.

Šosezon izslēgšanas spēlēs Lenards vidēji mačā guvis 30,4 punktus, izcīnījis 7,7 atlēkušās bumbas un 4,4 reizes rezultatīvi piespēlējis.

NBA pamatturnīrā komandas šosezon aizvadīja 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu