"Noah Jurmala" paliek spēkā liegums reģistrēt jaunus spēlētājus

CopyDraugiem X Whatsapp
"Noah Jurmala" komanda
"Noah Jurmala" komanda Foto: Nora Krevņeva-Baibakova

Par parādsaistību neizpildīšanu virslīgas komanda Daugavpils "Noah Jurmala" joprojām nedrīkst reģistrēt jaunus spēlētājus, informē Latvijas Futbola federācija (LFF).

Maija vidū LFF ziņoja, ka "Optibet" virslīgas jaunpienācēja Daugavpils "Noah Jurmala" (faktiski - Daugavpils "Lokomotiv") ir nokārtojusi visas iepriekšējās parādsaistības, kā rezultātā klubam ļauts veikt jaunu spēlētāju reģistrāciju.

Tiesa, 3.jūnijā klubam tika piemērots jauns liegums reģistrēt papildu spēlētājus. LFF bija saņēmusi informāciju no Starptautiskās Futbola federācijas asociācijas (FIFA) par to, ka "Noah Jurmala" nav izpildījis 7.aprīļa FIFA lēmumus par darba algas izmaksu bijušajiem spēlētājiem Aleksandram Jerkinam un Dmitrijam Hermanam.

LFF Disciplinārlietu komiteja (LFF DK) ziņo, ka "Noah Jurmala" ir norēķinājusies ar diviem iepriekš minētajiem futbolistiem, bet tagad tā saņēmusi iesniegumu no biedrības "Dinamo Rīga" par neizpildītajām finansiālajām līgumsaistībām no "Noah Jurmala" puses, kas izriet no sadarbības līguma, ar kuru tika nodrošināta kluba atbilstība LFF klubu licencēšanas prasībām. LFF DK arī ieguvusi apstiprinājumu, ka uz 16.jūniju biedrība "Noah Jurmala" joprojām nav izpildījusi saistības.

Tādējādi LFF DK uzskatīja par samērīgu un vienbalsīgi nolēma atstāt spēkā piemēroto jaunu spēlētāju reģistrācijas aizliegumu līdz iepriekšminēto finansiālo saistību nokārtošanai pret "Dinamo Rīga" un maksājumu apliecinošu dokumentu iesniegšanai LFF DK.

Klubu bez jaunu spēlētāju reģistrēšanas lieguma vajā citas problēmas. Šonedēļ LFF lūdza Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekciju aizliegt iespēju personām veikt likmes uz ceturtdien gaidāmo "Optibet" futbola virslīgas spēli starp "Noah Jurmala" un Jūrmalas "Spartaks" komandām.

Tāpat jūnija sākumā par iespējamu dalību spēles rezultāta ietekmēšanā pagaidu diskvalifikāciju saņēma vārtsargs Bojans Kneževičs, turklāt tiek izskatīta arī paša "Noah Jurmala" kluba iesaiste darbībās, kas vērstas uz manipulācijām ar spēles rezultātu.

Savukārt maijā Valsts ieņēmumu dienests (VID) veica kratīšanu pie Aleksandra Jakubovska, kurš ir futbola kluba "Noah Jurmala" pilnvarotā persona.

"Noah Jurmala" virslīgā aizvadījusi desmit spēles, šajā laikā iekrājot četrus punktus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu