Video ⟩ Midltons un Adetokunbo kaldina "Bucks" uzvaru - sērijā pret "Nets" būs septītā spēle

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kriss Midltons
Kriss Midltons Foto: AFP / Scanpix

Milvoki "Bucks" Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences pusfināla sērijā pret Bruklinas "Nets" aizvadītajā naktī ar uzvaru panāca septīto spēli.

"Bucks" savā laukumā ar rezultātu 104:89 (26:19, 33:29, 19:19, 26:22) pieveica Bruklinas "Nets", Austrumu konferences pusfināla sērijā panākot neizšķirtu 3-3.

Mājinieku rindās šajā spēlē rezultatīvākais ar 38 punktiem (6/8 2p., 5/8 3p., 11/12 1p) bija Kriss Midltons, kurš pievienoja desmit bumbas zem groziem, kā arī viņa kontā šajā mačā pa piecām rezultatīvām piespēlēm un pārķertām bumbām.

"Bucks" komandas līderis Jannis Adetokunbo šajā mačā iekrāja 30 punktus, savai punktu ražai pievienojot arī 17 atlēkušās bumbas un trīs rezultatīvas piespēles.

Zaudētāju sastāvā atkal rezultatīvākais bija Kevins Durants, kurš arī izcēlās ar "double-double" - 30 punkti un 11 atlēkušās bumbas. Tiesa, šoreiz "Nets" uzbrucējs pieļāva arī septiņas kļūdas.

"Nets" joprojām turpina spēlēt bez Kairija Ērvinga, kurš potītes savainojumu guva sērijas ceturtajā mačā. Savukārt iepriekš savainotais Džeimss Hārdens šajā spēlē laukumā pabija gandrīz 40 minūtes, atzīmējoties ar 16 punktiem, piecām atlēkušajām bumbām, septiņām rezultatīvām piespēlēm un četrām pārķertām bumbām.

Fīniksas "Suns" šobrīd ir vienīgā komanda, kas jau ir kvalificējusies savas konferences finālam. "Jazz" - "Clippers" un "76ers" - "Hawks" sērijās šobrīd rezultāts ir 3-2 par labu "Hawks" un "Clippers" vienībām.

"Nets" un "Bucks" sērijas izšķirošo spēli aizvadīs naktī uz svētdienu, kad plkst. 3:30 pēc Latvijas laika abas komandas spēkosies Bruklinā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu