"Celtics" un "Thunder" vienojas par Kembas Volkera maiņu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kemba Volkers
Kemba Volkers Foto: Reuters/ScanPix

aspēles vadītājs Kemba Volkers no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bostonas "Celtics" tiks aizmainīts uz Oklahomasitijas "Thunder", ziņo ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis.

2019.gada jūlijā "Celtics" ar Volkeru parakstīja četru gadu maksimālo līgumu, no kura palikuši divi gadi par 73 miljoniem ASV dolāru. Šis darījums dos Bostonas komandai lielāku finansiālo brīvību.

Līdz ar Volkeru "Thunder" iegūs 2021.gada drafta 16.izvēli un 2025.gada otrās kārtas izvēli, bet pretējā virzienā dosies Als Horfords, Mouzess Brauns un 2023.gada drafta otrās kārtas izvēle.

Pēdējo divu sezonu laikā Volkers vidēji mačā guva 19,9 punktus, atdeva 4,9 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 4,0 bumbas zem groziem.

Tikmēr Horfordam tā būs atgriešanās Bostonas komandā, kurā viņš spēlēja no 2016. līdz 2019.gadam. Iepriekšējā sezonā viņš vidēji spēlē guva 14,2 punktus, izcīnīja 6,7 atlēkušās bumbas un veica 3,4 rezultatīvas piespēles. Braunam caurmērā vienā mačā bija 8,6 punkti un 8,9 bumbas zem groziem.

"Celtics" šajā sezonā apstājās "play-off" pirmajā kārtā, kamēr "Thunder" palika ārpus izslēgšanas turnīra dalībnieču pulka.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu