Video ⟩ "Golden Knights" izlīdzina rezultātu Stenlija kausa pusfināla sērijā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Vegasas "Golden Knights" komanda svētdien panāca neizšķirtu Nacionālās hokeja līgas (NHL) pusfināla sērijā.

"Golden Knights" izbraukumā ar rezultātu 2:1 (0:0, 0:1, 1:0, 1:0) papildlaikā pārspēja Monreālas "Canadiens" un panāca neizšķirtu 2-2 sērijā līdz četrām uzvarām.

Vegasas komandas labā vārtus guva kanādieši Breidens Maknebs un Nikolass Rojs, kurš ar precīzu metienu izcēlās papildlaikā, savukārt pretinieku rindās ar trāpījumu atzīmējās vienīgi kanādietis Pols Bairons.

"Golden Knights" zviedru vārtsargs Robins Lēners atvairīja 27 no 28 metieniem (96,4%). Viņš aizvadīja tikai otro "play-off" spēli šosezon, dodot atpūtu komandas pirmajam vārtsargam kanādietim Markam Andrē Flerī.

"Daudzi nenojauš, ka es uz spēli ierados četras stundas agrāk ar atsevišķu autobusu. Es divas stundas sēdēju un skatījos, kā jūs par mani runājat "Twitter", lai sevi motivētu," atklāja Lēners.

"Canadiens" vārtsargs kanādietis Kerijs Praiss tika galā ar 19 metieniem (90,5%).

"Golden Knights" izcīnīja otro uzvaru piecos mačos, kas šogad "play-off" noslēgušies papildlaikā (2-3), savukārt "Canadiens" cieta pirmo zaudējumu pagarinājumā (bilance 1-4). 

Sērijas piektā spēle notiks otrdien Vegasā.

Jau ziņots, ka arī otra pusfināla duelī, kurā spēkojas NHL čempione Tampabejas "Lightning" un Ņujorkas "Islanders", patlaban ir neizšķirts 2-2.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu