Džošua par Vailderu: Nekad neesmu redzējis bokseri, kurš dotos karā ar vienu ieroci (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Deontejs Vailders
Deontejs Vailders Foto: AFP/SCANPIX

Britu smagsvars Entonijs Džošua uzskata, ka amerikānim Deontejam Vailderam nav lielu izredžu trešajā cīņā pret Lielbritānijas boksa zvaigzni Taisonu Fjūriju.

Fjūrija un Vaildera trešais duelis notiks 24. jūlijā Lasvegasā. 

2018. gada decembrī pirmā cīņa starp abiem bokseriem noslēdzās neizšķirti. Savukārt 2020. gada februārī Fjūrijs nokautēja amerikāni un atņēma viņam WBC smagsvaru jostu.

"Vailders nav elites smagsvars. Viņš ir labs, ja mēs runājam par smago svaru, kur viens sitiens var daudz ko izšķirt. Bet es nekad neesmu redzējis mūsu divīzijā bokseri, kurš karā dotos tikai ar vienu ieroci," boksa izdevumā "BoxingScene" citēts Džošua. 

Fjūrijam 14. augustā bija paredzēta cīņa ar WBA, IBF, WBO un IBO jostu īpašnieku Džošua. Šī cīņa atlikta uz nenoteiktu laiku. Turklāt Džošua, visticamāk, savu nākamo dueli aizvadīs pret ukraini Oleksandru Usiku. 

"Esam jau redzējuši, ka Vailderam ir bijušas problēmas. Augstākajā līmenī tā ilgi nevar noturēties. Un daudzi no mums gaida, kad varēs viņam sadot pa pēcpusi," izteicās Džošua. 

Par Vaildera spēcīgāko ieroci tiek uzskatīts viņa spēcīgais sitiens. 

32 gadus vecā Fjūrija kontā karjeras laikā ir 30 uzvaras (21 nokauts) un viens neizšķirts, bet zaudējuma rūgtumu brits vēl nav izjutis.

Savukārt 35 gadus vecais Vailders karjerā izcīnījis 42 uzvaras (41 nokauts), piedzīvojis vienu neizšķirtu un arī vienu zaudējumu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu