Detroitas "Pistons" iegūst NBA drafta pirmo izvēli

LETA/AP
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Detroitas "Pistons" komanda otrdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) drafta izlozē ieguva tiesības kā pirmā izvēlēties sev spēlētāju.

NBA drafts paredzēts 29.jūlijā Bruklinā.

Kā reālākais kandidāts nonākšanai "Pistons" komandā tiek minēts Oklahomas štata universitātes komandas aizsargs Keids Kaningems.

"Pievienosim komandai jaunu spēlētāju, kurš būs daļa no mūsu pārbūves procesa. Esam gandarīti, ka mums būs tā iespēja. Tajā pat laikā tas nozīmē, ka priekšā ir daudz darba un mēs būsim prātīgi savā izvēlē. Iespēja izvēlēties pirmo numuru no vairākiem talantīgiem spēlētājiem vienmēr nāk par labu," izlozes rezultātus komentēja "Pistons" ģenerālmenedžeris Trojs Vīvers.

"Pistons" regulārajā čempionātā bija līgas otrā vājākā komanda aiz Hjūstonas "Rockets", kas sev ieguva otro izvēli. Ar trešo numuru sev spēlētāju izraudzīsies Klīvlendas "Cavaliers", bet ar ceturto - Toronto "Raptors". Piektā un astotā izvēle būs Orlando "Magic" vienībai, sestā Oklahomastijas "Thunder", septītā Goldensteitas "Warriors", devītā Sakramento "Kings" un desmitā Ņūorleānas "Pelicans".

Dāvja Bertāna pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" sev spēlētāju izraudzīsies ar 15.numuru, bet Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" maiņas darījumos palikusi bez šī gada izvēlēm draftām. Pirmās kārtas izvēle aizpērn nonāca Ņujorkas "Knicks" rīcībā maiņas darījumā, kurā Porziņģis devās uz "Mavericks" komandu.

Šī gada draftam nav pieteicies neviens no Latvijas basketbolistiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu