Maģiskais Džonsons: "Mavericks" pēc pārmaiņām kļūs par NBA čempiona titula pretendenti

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis un Luka Dončičs
Kristaps Porziņģis un Luka Dončičs Foto: Reuters/ScanPix

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" komanda pēc pārmaiņām kluba vadībā kļūs par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempiona titula pretendenti, savā "Twitter" kontā domas paudis leģendārais Maģiskais Džonsons.

"Mavericks" starpsezonā pārtrauca sadarbību ar ģenerālmenedžeri Doniju Nelsonu, kurš klubā nostrādāja 24 gadus. Dienu vēlāk no amata atkāpās komandas galvenais treneris Riks Kārlails, kurš Dalasā strādāja kopš 2008. gada.

Ziemeļamerikas mediji ziņo, ka "Mavericks" par galveno treneri nolīgs Džeisonu Kidu, bet ģenerālmenedžera amatā iecels Niko Herisonu, kurš iepriekš bija viceprezidents sporta preču kompānijā "Nike".

"Nupat dzirdēju lieliskās ziņas, ka Dalasas "Mavericks" īpašnieks Marks Kjūbans nolīdzis Džeisonu Kidu par galveno treneri. Džeisons ar Luku Dončiču un "Mavs" paveiks to pašu ko treneris Neits Makmilans ar "Hawks" un Trē Jangu."

Kā zināms, Atlantas "Hawks" ar 22 gadus veco komandas līderi Jangu priekšgalā šosezon negaidīti sasniegusi Austrumu konferences finālu jeb NBA pusfinālu, kur jācīnās pret Milvoki "Bucks" (sērijā 1-2).

"Kārtējo reizi Marks Kjūbans apliecina, ka viņš domā ārpus rāmjiem, un tāpēc viņš ir lielisks biznesmenis. Nolīgstot Niko Herisonu un Džeisonu Kidu, kurš ir spēles mainītājs, "Mavericks" vairākus gadus būs čempiona titula pretendente."

"Mavericks" šosezon "play-off" pirmajā kārtā pazaudēja 2-0 un 3-2 vadību sērijā pret Losandželosas "Clippers" komandu, kas patlaban atrodas 1-3 iedzinējos Rietumu konferences finālā pret Fīniksas "Suns".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu