Žurnālists: "Mavericks" spēlētāji uzskata, ka Porziņģa uzvedība pārāk bieži ir neprofesionāla (10)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" spēlētāji domā, ka viņu komandas biedra Kristapa Porziņģa uzvedība pārāk bieži ir neprofesionāla, vēsta žurnālists Maiks Fišers.

Dalasas klubu vadības līmenī pēdējā laikā skārušas būtiskas pārmaiņas. Vispirms no amata tika atbrīvots ilggadējais ģenerālmenedžeris Donijs Nelsons, kurš šajā postenī pavadīja 24 gadus. Pēc tam atlūgumu īpašnieka Marka Kjūbana galdā lika arī vienības galvenais treneris Riks Kārlails, kurš tagad kļuvis par Indiānas "Pacers" komandas vadītāju. 

"Mavericks" turpmāk vadīs bijušais Dalasas komandas spēlētājs Džeisons Kids, kurš 2011. gadā kopā ar Teksasas vienību izcīnīja kluba līdz šim vienīgo čempionu titulu. Savukārt par ģenerālmenedžeri apstiprināts bez NBA pieredzes esošais Niks Herisons.

Iepriekš presē un no apskatniekiem bieži izskanējusi informācija, ka līdera Lukas Dončiča un Porziņģa starpā nav labas attiecības. Par to izteicies arī žurnālists Fišers. 

Viņš raksta, ka Dončičs klubā ir neaizskarams, bet jautājums par Porziņģi ir atklāts. Vai varētu sekot aizmainīšana?

"Mavericks" spēlētāji domājot, ka Porziņģa uzvedība pārāk bieži esot neprofesionāla. Par piemēru Fišers min gadījumu, kad izslēgšanas spēļu laikā latvietis Losandželosā apmeklēja striptīzklubu, tādējādi pārkāpjot Covid-19 protokolu. Dončičam šāda rīcība neesot bijusi saprotama. 

Pats Porziņģis vēlāk atzina, ka pieļāvis kļūdu

Vairāki NBA apskatnieki iepriekš izteicās, ka Porziņģis izslēgšanas spēļu laikā neesot bijusi "Mavericks" komandas otrā opcija. Šo vietu ieņēmis Tims Hārdevejs juniors. Savukārt pats Porziņģis norādīja, ka pildījis treneru norādījumus un strādājis komandas labā. 

Porziņģa un Dončiča nesaskaņas varētu risināt bijušais "Mavericks" spēlētājs Dž. Dž. Barea, kurš vēlas iekļauties darbā klubā. Viņš jau esot runājis ar Kidu un būtu gatavs uzņemties risināt konfliktu, kas izvērsies starp abām vienības zvaigznēm. Turklāt Barea runā spāņu valodā, kuru brīvi pārvalda arī Dončičs un Porziņģis. 

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu