Kādreizējā "Bulls" zvaigzne Pipens nosauc Džordanu par savtīgu, bet Filu Džeksonu par rasistu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Maikls Džordans (no kreisās), Skotijs Pipens un Deniss Rodmens
Maikls Džordans (no kreisās), Skotijs Pipens un Deniss Rodmens Foto: Ekrānšāviņš no video

Kādreizējā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Čikāgas "Bulls" zvaigzne Skotijs Pipens nesenākajā intervijā savu bijušo komandas biedru Maiklu Džordanu nosaucis par savtīgu, bet treneri Filu Džeksonu nodēvējis par rasistu.

Pipens šobrīd aktīvi sniedz intervijas medijiem, jo popularizē savu burbona zīmolu "Digits", kā arī reklamē drīzumā klajā nākošo autobiogrāfiju "Unguarded".

Nesenākajā intervijā Dena Patrika šovā Pipens skaļi izteicās gan par bijušo komandas biedru Džordanu, gan treneri Džeksonu.

Patriks lūdza Pipenu komentēt viņu izteikumus izdevuma GQ intervijā, kurā bijušais basketbolists pauda uzskatu, ka Džeksons ir rasists.

Pipens intervijā pauda, ka 1994.gada NBA Austrumu konferences pusfināla sērijas trešajā mačā pret Ņujorkas "Knicks" minūtes pārtraukumā treneris uzzīmēja pēdējās izspēles kombināciju, kurā izšķirošais metiens tika uzticēts Tonijam Kukočam. Pipens uzskata, ka tas bijis rasistisks gājiens, lai baltādainajam Kukočam sagādātu algas pielikumu. 

Pipens Patrikam apstiprināja, ka uzskata Džeksonu par rasistu.

"Es biju ar viņu kopā gan ģērbtuvē, gan treniņos. Jūs uz viņu skatāties no malas, tāpēc viedoklis ir citāds," sacīja bijusī "Bulls" zvaigzne.

Savukārt leģendāro Džordanu Pipens intervijā nodēvēja par savtīgu, kas īpaši izpaudies laikā, kad Maikls pameta basketbola spēlēšanu, lai pievērstos beisbolam.

"Jā, tas bija nozīmīgs, bet ļoti savtīgs lēmums. Tāds Maikls bija. Puisis, kurš ticēja, ka visu var izdarīt viens pats."

55 gadus vecais Pipens ir seškārtējs NBA čempions, septiņkārtējs Visu zvaigžņu spēles dalībnieks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu