Rīgas "Dinamo" treniņnometni arī šogad aizvadīs Liepājā, pārbaudes laika līgumi būs pieciem Latvijas hokejistiem

Mārtiņš Kļavenieks
CopyDraugiem X Whatsapp
Lauris Dārziņš
Lauris Dārziņš Foto: Raimonds Volonts

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" jaunajai sezonai sāks trenēties 12.jūlijā, dodot iespēju sevi apliecināt pieciem pašmāju hokejistiem, ar kuriem tiks parakstīti pārbaudes laika līgumi, sarunā ar TVNET pastāstīja kluba ģenerālmenedžeris Edgars Buncis.

Rosība komandā sākšoties jau 7.jūlijā, kad spēlētājiem paredzētas medicīniskās pārbaudes. Pārbaudes notiks 7., 8. un 10. jūlijā.

11.jūlijā hokejistiem paredzēti fiziskie testi, bet treniņi sāksies 12.jūlijā "inbox.lv" ledus hallē Piņķos.

Pirmssezonas treniņnometni arī šogad "Dinamo" aizvadīs Liepājā, darbu vēju pilsētā sākot 18.jūlijā. Treniņos tiks iesaistīti vairāki hokejisti ar pārbaudes laika līgumiem.

"Ar pārbaudes laika līgumiem būs pieci spēlētāji, visi latvieši. Nevienu ārzemnieku uz pārbaudes laiku nepiesaistīsim. Vēl būs arī pieci 2001.gadā dzimušie spēlētāji. Uz nometni brauks 37 vai 38 hokejisti," atklāja Buncis.

Liepājā komanda trenēsies līdz 4.augustam. Jau 10.augustā "Dinamo" sāks dalību pārbaudes turnīrā Nursultanā, no kura atgriezīsies 14.augustā. Pēc divām dienām Latvijas izlases kandidāti pievienosies valstsvienības treniņiem, gatavojoties olimpiskajai kvalifikācijai Rīgā.

Atlikusī spēlētāju grupa dosies uz Somiju, kur 18. un 20. augustā paredzēti pārbaudes mači pret Helsinku "Jokerit" klubu.

Jaunā KHL sezona sāksies 1.septembrī ar šīs sezonas Gagarina kausa finālistu cīņu.

Tajā tiksies un par Atklāšanas kausu cīnīsies Gagarina kausa ieguvēja Latvijas hokeja izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā Omskas "Avangard" un Maskavas CSKA komanda, kurā par vārtsargu treneri strādā Sergejs Naumovs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu