Mesi kļuvis par brīvo aģentu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lionels Mesi
Lionels Mesi Foto: AFP/SCANPIX

Argentīnas futbola zvaigzne Lionels Mesi kļuvis par brīvo aģentu, jo viņa līgums ar Spānijas klubu "Barcelona", kas bija spēkā līdz jūnija beigām, ir noslēdzies.

Līdz ar to viens no visu laiku labākajiem futbolistiem, kuram patlaban ir 34 gadi, var izskatīt jebkuras citas komandas darba piedāvājumu.

Ārzemju mediji vēsta, ka liela interese un arī iespējas piesaistīt Mesi ir Francijas klubam Parīzes "Saint-Germain" (PSG) un Anglijas komandai Mančestras "City".

"Barcelona" vadība gan esot pārliecināta, ka tai izdosies pagarināt līgumu ar Mesi, kurš kluba sistēmā ir jau 20 gadus.

Mesi patlaban atrodas Argentīnas izlases sastāvā, cīnoties par Dienvidamerikas futbola valstsvienību turnīra prestižo "Copa America" trofeju.

ESPN vēsta, ka pirms Covid-19 pandēmijas "Barcelona" algu budžets bijis 600 miljoni eiro, taču nu tas sarucis gandrīz uz pusi.

2017. gadā "Barcelona" vienojās ar Mesi par četru gadu un aptuveni 500 miljonu eiro līgumu, taču tagad klubs vairs nevar atļauties sadarbību šādā apmērā.

Tiek ziņots, ka Mesi tuvākajos gados varētu atstāt Eiropu un doties spēlēt ASV augstākajā futbola līgā (MLS), līdzīgi kā to darījušas citas futbola zvaigznes karjeras nogalē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu