Dalasas "Mavericks" tiek uzskatīta par reālu pretendenti uz Lenarda iegūšanu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kavai Lenards
Kavai Lenards Foto: AP/Scanpix

Ja Losandželosas "Clippers" zvaigzne Kavai Lenards šajā vasarā izlems mainīt klubu, tad reālākās pretendentes uz viņa iegūšanu būs Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Dalasas "Mavericks" un Maiami "Heat", vēsta "The Ringer".

Paredzams, ka Lenards neizmantos spēlētāja opciju, kas viņam nākamajā sezonā "Clippers" rindās atnestu 36 miljonu ASV dolāru lielu peļņu. 

Visticamāk, Lenards kļūs par neierobežoti brīvo aģentu. 

Vairāki NBA funkcionāri norādījuši, ka vislabākās iespējas piesaistīt Lenardu ir tieši Dalasas "Maverikcs" komandai, kurā viņš varētu apvienot spēkus ar tās līderi Luku Dončiču. 

Tiesa, Dalasas klubam būs jārod iespējas, lai iekļautos algu griestos. 

Lenards vairākus gadus sadarbojies ar kompāniju "Nike" un viņam esot labas darba attiecības ar jauno "Mavericks" ģenerālmenedžeri Niko Herisonu, kurš iepriekš ilgu laiku bija "Nike" izpilddirektors. 

30 gadus vecais Lenards pēdējos gados tiek uzskatīts par vienu no labākajiem spēlētājiem NBA. Karjeras laikā viņš divreiz kļuvis par līgas čempionu. 2014. gadā ar Sanantonio "Spurs" un piecus gadus vēlāk ar Toronto "Raptors". 

Ceļgala krustenisko saišu traumas dēļ Lenards izlaida divas spēles izslēgšanas turnīrā pret Jūtas "Jazz" un nepiedalījās Rietumu konferences finālsērijā pret Fīniksas "Suns". 

Karjeras laikā vidēji mačā Lenards NBA guvis 19,2 punktus, savācis 6,4 atlēkušās bumbas zem groziem un veicis 2,9 rezultatīvas piespēles. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu