Koziols kandidēs uz vietu IIHF padomē (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Viesturs Koziols
Viesturs Koziols Foto: Zane Bitere/LETA

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) ģenerālsekretārs Viesturs Koziols pieteicis savu kandidatūru ievēlēšanai Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) padomē, piektdien liecina IIHF mājaslapā publicētā informācija.

25.Septembrī Sanktpēterburgā gaidāms IIHF pusgada kongress, kurā uz turpmākajiem pieciem gadiem tiks ievēlēta padome. Tāpat notiks arī prezidenta vēlēšanas, jo jau iepriekš nodomus pamest savu krēslu pauda tagadējais prezidents Renē Fāzels.

IIHF padomē ietilpst 14 balsstiesīgi biedri, starp kuriem ir arī prezidents, viceprezidents, trīs reģionālie viceprezidenti un deviņi biedri. No 14 padomes balsstiesīgajiem biedriem divām jābūt sievietēm.

Fāzels IIHF prezidenta amatu ieņēma 1994.gadā, bet atkārtoti uz pārvēlēšanu nekandidēs. IIHF biedri prezidenta amatam nominējuši Henriku Bahu Nīlsenu (Dānija), Petru Brižu (Čehija), Sergeju Gončarovu (Baltkrievija), Francu Reindlu (Vācija) un Luku Tardifu (Francija).

Savukārt starp 18 IIHF padomes kandidātiem redzams arī Koziola uzvārds. Neskaitot Nīlsenu, padomē lūkos iekļūt arī augstāk minētie četri prezidenta amata kandiāti.

Uz IIHF padomes krēslu kandidēs arī labi zināmais bijušais hokejists no Krievijas Pāvels Burē, Miroslavs Šatans no Slovākijas, Lietuvas pārstāvis Petrs Nauseds un igaunis Jans Molders.

Kongresā arī tiks ievēlēti auditori, Disciplinārā komiteja, Apelācijas komiteja un Ētikas komiteja.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu