Rīgas "Dinamo" uz pārbaudes laiku pievienojas seši hokejisti

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Švanenbergs
Jānis Švanenbergs Foto: No personīgā arhīva

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība Rīgas "Dinamo" ar sešiem Latvijas hokejistiem parakstījusi pārbaudes laika līgumu, viņu vidū esot arī pērnās sezonas labākajam centra uzbrucējam Jānim Švanenbergam, piektdien ziņo klubs.

Pārbaudes laika līgumi noslēgti ar vienu vārtsargu, vienu aizsargu un četriem uzbrucējiem.

Visi spēlētāji gatavošanos sezonai sāks kopā ar komandu. Pirms sezonas treneru korpuss lems, ar kuriem hokejistiem parakstīt pilnvērtīgu līgumu.

Starp hokejistiem ir Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) vienības "Rīga" vārtsargs Ēriks Vītols, kurš šosezon KHL čempionātā jau aizvadīja četras spēles, aizsargs Artūrs Brikmanis un uzbrucējs Mikus Mintautišķis.

Pārējie trīs ir "Dinamo" aizvadītajā sezonā spēlējušais uzbrucējs Jānis Švanenbergs, kā arī Edgars Kulda un Filips Buncis.

Kulda iepriekš "Dinamo" spēlēja trīs sezonas, bet pagājušajā viņš pārstāvēja Krievijas Augstākās līgas (VHL) klubu Novokuzņeckas "Metallurg". VHL čempionātā uzbrucējs 55 spēlēs iekrājis desmit vārtus un 13 rezultatīvas piespēles.

Buncis šosezon spēlēja Vācijas augstākās līgas (DEL) klubā Krēfeldes "Penguine", kuras rindās 38 mačos nopelnīja 3+3. Tikmēr Švanenbergs 36 KHL spēlēs iemeta četrus vārtus un tikpat reizes rezultatīvi piespēlēja.

Iepriekš komanda ir ziņojusi, ka tai nākamsezon palīdzēs aizsargi - Kārlis Čukste, Frenks Korado, Rīss Skārlets, Nerijus Ališausks, Ralfs Freibergs, Oskars Cibuļskis, Roberts Mamčics, Kristaps Zīle, Gunārs Skvorcovs un Kristaps Sotnieks, uzbrucēji - Lukāšs Radils, Peters Tivola, Emīls Puarjē, Rudolfs Červenijs, Hanters Šinkaraks, Gints Meija, Sebastians Venstrems, Jeri Karjalainens, Aleksandrs Protapovičs, Lauris Dārziņš, Mārtiņš Karsums, Nikolajs Jeļisejevs un Daniels Bērziņš, kā arī vārtsargi Matejs Mahovskis un Juhans Matsons.

"Dinamo" galvenais treneris nākamsezon būs krievu speciālists Sergejs Zubovs, bet viņam asistēs Valērijs Kuļibaba, Oļegs Orehovskis un Edgars Lūsiņš.

Rīdzinieki Gagarina kausā nav spēlējuši septiņas sezonas pēc kārtas, aizvadītajā sezonā paliekot pēdējā vietā līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu