Francijas medijs atklāj Pogbā, Varāna un Pavāra konflikta detaļas "Euro 2020" (110)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Eiropas čempionāta (EČ) jeb "Euro 2020" laikā starp Francijas izlases futbolistiem Benžamēnu Pavāru, Rafaēlu Varānu un Polu Pogbā izcēlies konflikts, atsaucoties uz "Le Parisien", vēsta "The Mirror".

Pēc izdevuma publikācijā minētā, mača laikā pret Šveices izlasi Pavārs vērsies pie Varāna un paudis bažas par Pogbā spēli aizsardzībā. Pēc tam, kad Varāns nodeva šīs ziņas Pogbā, viņš dusmās piegājis pie Pavāra un viņu starpā izcēlies verbāls konflikts. Tiek uzskatīts, ka šo nesaskaņu rezultātā Francija pēcspēles sitienos zaudēja Šveicei.

Tā bija "Euro 2020" astotdaļfināla spēle, kurā ar 3:3 (0:1, 3:2, 0:0, 11 m - 5:4) pēcspēles sitienu sērijā pārāka bija Šveice.

Pogbā guva vārtus spēles pamatlaikā un realizēja pēcspēles sitienu no 11 metru atzīmes. Pavārs un Varāns nopelnīja pa dzeltenajai kartītei.

Pogbā ģērbtuvē esot atvainojies Varānam, taču tas neesot palīdzējis uzlabot gaisotni komandā.

Francija čempionāta ievadā ar 1:0 uzvarēja Vāciju, sekoja neizšķirts 1:1 ar Ungāriju un apakšgrupu turnīra noslēgumā - vēl viens neizšķirts - 2:2 ar Portugāli, taču ar to bija gana, lai uzvarētu F apakšgrupā.

Francijas izlase ir iepriekšējā Eiropas čempionāta sudraba medaļniece.

Komentāri (110)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu