Merzļikins par Kivlenieku: Tu biji mazais brālis arī manai sievai un mazajam ģimenes pieaugumam

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijas hokeja izlases un Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Kolumbusas "Blue Jackets" vārtsargs Elvis Merzļikins savā "Instagram" kontā nācis klajā ar emocionālu vēstījumu, pieminot bojāgājušo draugu un komandas biedru Matīsu Edmundu Kivlenieku.

"Vispirms vēlos pateikt lielu paldies jums visiem par atbalstu un ziņām. Atvainojos, ka neatbildēju uz daudzām no tām. Šī diena man bija smaga," paziņojumā norādījis Merzļikins.

"Manu mazo brāl, ko lai saka, es tevi patiesi mīlēju. Tu biji mans mazais brālis, par kuru es rūpējos, ar kuru es aizvadīju daudzas "Call of Duty" naktis ar alu. Pavadīt katru dienu un stundu ar tevi bija pats labākais. Tu biji mazais brālis arī manai sievai un mazajam ģimenes pieaugumam. Papildu gardumi un kauli Kobijam... Viņam tevis pietrūks, un tevis pietrūks mums visiem, brāl."

Latvijas hokeja vārtsargi pavadīja daudz laika arī ārpus hokeja laukuma. Vēl nesen bildes sociālajos tīklos liecināja, ka Kivlenieks palīdzējis Merzļikinam saskrūvēt bērna gultiņu.

"Paldies, ka biji tik lielisks cilvēks, allaž smaidīgs un gudrs. Allaž sakopi aiz sevis un palīdzēji manai sievai mājā. Paldies! Es darīju, ko varēju, un tu vienmēr klausījies ieteikumos, kurus tev devu. Cik lepns es biju par tevi, kad tu Ņujorkā ar pirmo mēģinājumu [izcīnīji uzvaru], atšķirībā no manis," raksta Merzļikins.

Nobeigumā vārtsargs lika noprast, ka, iespējams, bijis kopā ar Kivlenieku traģiskajā notikumā. "Es tevi patiesi mīlu, un tu man pietrūksi. Mēs aizvadījām savu pēdējo basketbola spēli baseinā, un tu mani pameti neilgi pēc tam. Lido augstu, mazais. Mēs saglabājām tavu pēdējo ripu. Tu būsi mūsu sargeņģelis."

Nelaimes gadījums notika svētdien ASV, Mičiganas štata Novi pilsētā. Kivlenieks dzīvību zaudēja 24 gadu vecumā.

CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu