Kivlenieka nelaimes gadījums notika "Blue Jackets" vārtsargu trenera mājā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Matīss Kivlenieks
Matīss Kivlenieks Foto: Cleveland Monsters/Twitter

Latvijas hokeja vārtsargs Matīss Kivlenieks mira nelaimes gadījumā, kas notika Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Kolumbusas "Blue Jackets" vārtsargu trenera Menija Legasa (Manny Legace) mājā, vēsta "The Detroit News".

Nelaimes gadījums notika svētdien ASV, Mičiganas štata Novi pilsētā, kas atrodas netālu no Detroitas. Kivlenieks dzīvību zaudēja 24 gadu vecumā.

Legass divtūkstošo gadu sākumā hokeja vārtsarga karjerā vairākas sezonas pārstāvēja NHL klubu Detroitas "Red Wings", taču pēdējos trīs gadus viņš strādājis par treneri "Blue Jackets" vienībā.

Apkaimes māju īpašnieku asociācijas prezidents un ilggadējs iedzīvotājs "The Detroit News" apstiprinājis, ka nelaimes gadījums noticis trenera Legasa mājā.

Savukārt autopsijas ziņojums liecina, ka Kivlenieks guvis sirds un plaušu ievainojumus, kurus izraisīja salūta petardes trieciens krūtīs.

Jau ziņots, ka par pirotehniku atbildīgā persona neesot lietojusi alkoholu. Kā zināms, svētdien, 4. jūlijā, tika atzīmēta ASV Neatkarības deklarācijas gadadiena.

Britu tabloīds vēsta, ka viesības bijušas par godu trenera Legasa meitas Sabrinas kāzām. Vietne "Zola.com" liecina, ka 4. jūlijā Novi pilsētā Sabrina Legasa laulājusies ar Nikolasu Hovelu (Nicholas Howell).

Kāzu ballīte bijusi ar Havaju salu tematiku. Kivlenieka draugs un komandas biedrs hokeja vārtsargs Elvis Merzļikins savā "Instagram" profilā dalījies ar foto, kur viņi abi redzami ar puķainiem krekliem.

Merzļikins vēstījumā licis noprast, ka viņš, iespējams, bijis Kivleniekam līdzās traģiskajā negadījumā. "Es tevi patiesi mīlu, un tu man pietrūksi. Mēs aizvadījām savu pēdējo basketbola spēli baseinā, un tu mani pameti neilgi pēc tam."

CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu