Latvija stiprina savas pozīcijas Pasaules Dambretes federācijā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Roberts Misāns
Roberts Misāns Foto: Publicitātes foto

Šā gada 3. jūlijā norisinājās Pasaules Dambretes federācijas (FMJD) vēlēšanas, kurās par federācijas prezidentu tika ievēlēts Jaceks Pavlickis (Jacek Pawlicki) no Polijas, bet par ģenerālsekretāru uz četriem gadiem - Latvijas dambretes meistars un bijušais Latvijas Dambretes federācijas prezidents Roberts Misāns, kurš ir gatavs veltīt savu laiku šā sporta veida attīstībai un pacelt dambreti vēl nebijušā līmenī.

Roberts Misāns ar dambreti nodarbojas kopš 7 gadu vecuma un jauniešu gados spēja sasniegt atzīstamus rezultātus pasaules līmenī. Viņš ir četrkārtējs pasaules un deviņkārtējs Eiropas čempions dambretē. Būdams kapteinis, ar pieaugušo izlasi izcīnījis sudraba un bronzas godalgas pasaules līmenī. Dambretei ir bijusi nozīmīga loma gan Misāna personības izaugsmē un panākumos, gan biznesā. Šobrīd viņš ir līdzīpašnieks starptautiska tīkla mediju aģentūrai "Initiative Latvia", kas triju gadu laikā kļuvusi par savas industrijas tirgus līderi, kā arī ir līdzīpašnieks starptautiska tīkla digitālajai aģentūrai Latvijā "Reprise".

Bez mediju un mārketinga industrijas Misāns ir papildus iesaistījies dažādos e-komercijas un IT platformu izveides projektos. Šo uzņēmumu vadības amati ļauj viņam sniegt spēcīgu atbalstu arī dambretei, iesaistot lielu cilvēkresursu, kas ir gatavi viņu atbalstīt ar dambreti saistītos projektos, lai veicinātu Latvijas dambretes atpazīstamību pasaulē.

Kopā ar sievu Oļesju Roberts audzina divas meitas, kuras arī aktīvi nodarbojas ar dambretes sportu. Pirms pieciem gadiem tika radīta komerciāla dambretes skola "Domātprieks", kur trenere ir Roberta sieva, kura pati ir izcila un pasaulē atzīta dambretiste, bet ar biznesa pusi nodarbojas Misāns. "Domātprieks" ir veiksmīgi nesis Latvijas vārdu pasaulē un savā kontā var lepoties ar medaļām un sasniegumiem pasaules līmenī.

Kļūstot par FMJD ģenerālsekretāru, Misāns ir uzstādījis nopietnus mērķus ne tikai pasaules dambretes vadībā, bet arī Latvijas dambretes attīstībā. Misāns vēlas atgādināt, ka prāta sports veido gudrāku sabiedrību kopumā, tādējādi cerot uz lielāku Latvijas ieinteresētību un iesaisti dambretes sportā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu