Latvijas jaunatnes pludmales volejbola U-20 izlase dodas ceļā uz Eiropas čempionātu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Latvijas Volejbola federācija

Latvijas pludmales volejbola izlase U-20 vecuma grupā otrdien devās ceļā uz Eiropas čempionātu, kas no 08. līdz 11. jūlijam norisināsies Turcijas pilsētā Izmirā.

Izlases sastāvā meitenēm šogad divas komandas - Varvara Brailko/Anete Namiķe un Anija Ozoliņa/Krista Paegle, taču zēnu konkurencē Latviju pārstāvēt dodas Kārlis Ābelītis/Dāvis Teteris, diemžēl puišu otrais pāris sacensībās neiekļuva, paliekot ceturtie rezervistu sarakstā.

Čempionāta gatavošanās posms tika sākts uzreiz pēc Jāņiem, t.i., 25. jūnijā, kad izlase devās uz nometni Ventspilī, kā arī šajā laikā tika aizvadīts U-20 Latvijas jaunatnes pludmales volejbola čempionāta pirmais posms.

Zēnu dueta treneris Lauris Iecelnieks par sagatavošanās posmu saka, ka tas bija smags, taču labi pārdomāts, kā galveno atzīmējot to, ka visi ir veseli un gatavi turpmākajam darbam visas vasaras garumā. Arī meiteņu izlases treneris Aigars Birzulis pievienojās Laura teiktajam, vien piebilstot, ka viss notika pa soļiem un ir apmierināti ar darbu.

Par treniņnometni Dāvis Teteris saka: "Vairākas dienas esam pavadījuši Ventspilī, kārtīgi strādājuši, vairākas stundas pavadījuši pludmalē. Cerams, ka atmaksāsies."

Kopumā jaunieši ir gatavi startam Eiropas čempionātā Turcijā, kurā zēnu komanda ir izlikta ar 6. kārtas numuru, meitenes Brailko/Namiķe ar 3. numuru, taču duets Ozoliņa/Paegle šobrīd ir pirmā meiteņu komanda "aiz strīpas" un atrodas rezervju sarakstā - uz sacensībām meitenes dodas ar cerību, ka pirms turnīra sākuma, pirmssacensību pārbaužu laikā, kāda no komandām nebūs ieradusies un vieta tiks Latvijas komandai.

Foto: Latvijas Volejbola federācija
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu