Pikfords noslēgs "Euro 2020" kā labākais vārtsargs pēc "sauso" spēļu skaita

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Džordans Pikfords
Džordans Pikfords Foto: Reuters/ScanPix

Anglijas izlases futbolists Džordans Pikfords, neatkarīgi no pusfināla un fināla rezultātiem, Eiropas čempionātu ("Euro 2020") noslēgs kā labākais vārtsargs pēc "sauso" spēļu skaita.

Anglijas futbolisti trešdien Vemblija stadionā Londonā pusfinālā spēkosies ar Dāniju. Dueļa uzvarētāji iekļūs finālā, kur pretī stāsies Itālija.

Pikforda kontā šobrīd ir pieci "sausie" mači, un Anglija ir vienīgā komanda, kas "Euro 2020" turnīrā vēl nav zaudējusi vārtus.

Itālijas izlases vārtsargs Džanluidži Donnarumma aizvadījis trīs "sausās" spēles, līdz ar to viņš vairs nevar apsteigt Pikfordu.

Tikmēr Dānijas valstsvienības vārtsargam Kasperam Šmeihelam ir viens "sausais" mačs, tāpēc arī viņš vairs nevar apsteigt Anglijas futbolistu.

27 gadus vecais Pikfords ikdienā pārstāv Anglijas premjerlīgas klubu Liverpūles "Everton".

Joprojām atklāts ir jautājums, kurš kļūs par turnīra labāko vārtu guvēju. Šobrīd labākie snaiperi ar pieciem precīziem sitieniem ir portugālis Krištianu Ronaldu un čehs Patriks Šiks, kuri dalību turnīrā jau ir noslēguši.

Četrus vārtus guva Karims Benzemā (Francija), Romelu Lukaku (Beļģija) un Emils Forsbergs (Zviedrija), taču arī viņiem "Euro 2020" ir beidzies.

Pa trim vārtiem guvuši Anglijas izlases līderi Herijs Keins un Rahīms Stērlings, kā arī Dānijas izlases uzbrucējs Kaspers Dolbergs.

Itālijas izlasē pieci spēlētāji guvuši divus vārtus - Čiro Immobile, Federiko Kjēza, Manuels Lokatelli, Lorenco Insinje, Mateo Pesina.

Vēl arī Dānijas izlasē divreiz precīzi bijuši Jusufs Poulsens un Joakims Mehle.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu