Graudiņa/Kravčenoka ar uzvaru sāk Pasaules tūres posmu Šveicē

CopyDraugiem X Whatsapp
Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka
Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbola duets Anastasija Kravčenoka/Tīna Graudiņa trešdien Gštādē ar uzvaru sāka Pasaules tūres četru zvaigžņu posmu Gštādē.

Graudiņa/Kravčenoka, kuras turnīrā izsētas ar desmito numuru, ar 2-1 (26:24, 21:23, 17:15) pieveica Kanādas duetu Megana Maknamara/Nikola Maknamara (23.).

Pirmajā setā ilgu laiku ritēja līdzīga cīņa, nedaudz labāk veicoties kanādietēm. Pēc 14:15 latvietes guva piecus punktus pēc kārtas, bija iespēja gūt arī 20.punktu, taču bumba pēc Kravčenokas māņu sitiens lidoja ārpus laukuma.

Kanādietes, Kravčenokai slikti uzņemot servi, atbildēja ar četriem pēc kārtas gūtiem punktiem, bet seta galotnē veiksmīgāks tomēr bija Latvijas pāris - 26:24.

Otrajā setā sīvā cīņā ar 23:21 uzvarēja māsas Maknamaras.

Trešais sets bija vissīvākais, kurā nevienai no pāriem līdz seta finišam neizdevās atrauties vairāk nekā par vienu punktu. Pēc Graudiņas sitiena pa sesto zonu uzvarēja Latvijas duets.

Ceturtdien cīņā par pirmo vietu grupā latvietes tiksies ar Austrālijas duetu Miraiefa Artako/Talikva Klensija (7.).

Marta Ozoliņa/Luīze Skrastiņa otrdien piedzīvoja zaudējumu kvalifikācijas turnīra pirmajā kārtā.

Vīriešu sacensībās trešdien Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs, kas sacensībās izlikti ar 17.numuru, ar 0-2 (19:21, 18:21) piekāpās Kanādas pārim Sems Pedlovs/Sems Šahters (16.).

Otrs Latvijas duets Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš (12.) pirmajā spēlē ar 2-0 (21:15, 21:19) pārspēja Brazīlijas duetu Gustavu Karvaljaess/Arturs da Silva (21.).

Cīņā par pirmo vietu grupā latvieši trešdien tiksies ar poļiem Pjotru Kantoru un Bartošu Losjaku, kuri turnīrā izsēti ar piekto numuru.

Četru zvaigžņu turnīrs Šveices pilsētā Gštādē ilgs līdz 11.jūlijam.

Pļaviņam/Šmēdiņam un Kravčenokai/Graudiņai šis būs pēdējais turnīrs pirms dalības Tokijas olimpiskajās spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu