Oficiāli: Spānijas futbola zvaigzne Ramoss pievienojas PSG

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Serhio Ramoss
Serhio Ramoss Foto: Reuters/ScanPix

Spānijas futbola zvaigzne Serhio Ramoss oficiāli vienojies par divu gadu līgumu ar Francijas klubu Parīzes "Saint-Germain" (PSG).

30. jūnijā Ramoss kļuva par brīvo aģentu pēc 16 pavadītajām sezonām Spānijas klubā Madrides "Real".

35 gadus vecais centra aizsargs karjeru turpinās PSG. Par šādu pāreju mediji vēstīja jau iepriekš, taču nu izplatīts oficiāls kluba paziņojums.

Ramos karjeru sāka "Sevilla" komandā, taču 2005. gadā 19 gadu vecumā viņš pievienojās "Real" un kļuva par vienu no kluba vēsturē izcilākajiem futbolistiem.

"Real" sastāvā Ramoss aizvadīja 671 spēli un guva 101 vārtus. Kopš 2015. gadā viņš bija komandas kapteinis.

Ramoss ar "Real" kopumā izcīnīja 22 dažādas trofejas, tostarp četras reizes triumfēja UEFA Čempionu līgā.

Ramoss piedalījās arī Spānijas izlases panākumos, palīdzot valstsvienībai triumfēt 2010. gada Pasaules kausā, kā arī 2008. un 2012. gada Eiropas čempionātā.

PSG iepriekš šomēnes pastiprināja sastāvu ar vēl vienu centra aizsargu - 22 gadus veco Marokas futbolistu Ašrafu Hakimi.

Vienošanās par līgumu ar futbolistu panākta uz pieciem gadiem. PSG spēlētāju iegādājusies par 60 miljoniem eiro, taču summa var pieaugt līdz 70 miljoniem.

Iepriekšējā sezonā Hakimi pārstāvēja Milānas "Inter" komandu un kļuva par Itālijas A sērijas čempionu. 37 mačos viņš guva septiņus vārtus.

Hakimi pirms tam divas sezonas pārstāvēja Vācijas bundeslīgas klubu Dortmundes "Borussia", taču pirmos soļus elites futbolā viņš spēra "Real" rindās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu