Video ⟩ Peters Šmeihels par Stērlinga kritienu: Tas nebija pārkāpums. Tiesnesis pieļāva lielu kļūdu (4)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Kādreizējais Dānijas futbola izlases vārtsargs Peters Šmeihels kritizē Nīderlandes tiesnesi Deniju Makeliju par piešķirto 11 metru soda sitienu Eiropas čempionāta (EČ) pusfināla mačā pret Angliju.

Pirmā papildlaika sākumā pēc niecīgas saskares ar pretinieku Dānijas izlases soda laukumā krita Rahīms Stērlings, par ko tika nozīmēts 11 metru soda sitiens. Tā bija ļoti diskutabla epizode. 

Pēcāk tiesnesis vērsās pie VAR sistēmas, kas konstatēja, ka pārkāpums tomēr bijis...

Anglijas valstsvienības kapteiņa Harija Keina raidīto 11 metru soda sitienu vārtu labajā apakšējā stūrī Kaspers Šmeihels (Petera Šmeihela dēls) atvairīja, taču bumba nokļuva tieši pa kājai Keinam, kurš apsteidza Simonu Kēru un ar atkārtotu sitienu raidīja to gandrīz tukšos vārtos - 2:1.

Turpinājumā rezultāts vairs nemainījās un Anglija pirmo reizi iekļuva Eiropas čempionāta finālturnīra finālā. 

"Milzīga kļūda. Strīdi par to turpināsies ļoti, ļoti ilgi. Bet tas nebija pārkāpums. Es būtu uztvēris zaudējumu daudz mierīgāk, ja Anglija būtu guvusi vārtus, izmantojot kādu no saviem bīstamajiem momentiem. Bet, diemžēl, tiesnesis pieļāva lielu kļūdu. Zinu kāds ir sabiedrības viedoklis šajā jautājumā. Man viss tālrunis ir pilns ar ziņām, ka tas nebija pārkāpums. Jebkurā gadījumā - mēs ļoti lepojamies ar Dānijas izlasi," "beIN Sports" ēterā sacīja Šmeihels.

Turnīra finālā Anglija 11. jūlijā Vemblija stadionā spēkiem mērosies ar Itāliju. 

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu