Video ⟩ Anglija saņems sodu par fanu izdarībām, tostarp lāzera spīdināšanu vārtsargam acīs (13)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Anglijai tiks piemērotas soda sankcijas par futbola fanu izdarībām trešdien Vemblija stadionā Londonā, kur notika Eiropas čempionāta ("Euro 2020") pusfināla spēle.

"Euro 2020" pusfinālā angļi trešdien 64 950 skatītāju klātbūtnē ar rezultātu 2:1 papildlaikā pieveica Dānijas futbolistus.

Uzvaras vārtus angļi guva 104. minūtē, kad Herijs Keins pēc neveiksmīgas 11 metru soda sitiena izpildes bija pirmais pie atlēkušās bumbas un raidīja to vārtos.

Dānijas izlases vārtsargam Kasperam Šmeihelam pirms soda sitiena kāds fans centās spīdināt acīs lāzera starus.

Anglija saņems sodu arī par to, ka fani stadionā izmantojuši pirotehniku un izturējušies necienīgi Dānijas himnas atskaņošanas laikā.

Soda apmērs par lāzera izmantošanu varētu būt līdz 8000 eiro, bet vēl 500 eiro par katru izšauto petardi, vēsta "The Athletic".

Anglija pirmo reizi sasniegusi Eiropas čempionāta finālu. Angļu lielākais sasniegums ir Pasaules kausa izcīnīšana tālajā 1966. gadā.

Dānijai neizdevās atkārtot 1992. gada panākumu, kad ziemeļnieki triumfēja Eiropas čempionātā.

"Euro 2020" fināls paredzēts svētdien Vemblija stadionā Londonā. Mača sākums plkst. 22.00 pēc Latvijas laika.

Anglija svētdien cīnīsies ar Itāliju, kas Eiropas čempionāta finālu sasniegusi ceturto reizi - 1968. gadā izdevās uzvarēt, bet 2000. un 2012. gadā piedzīvoti zaudējumi.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu