Kovaļčuka nūju nozagušais Marejs hokejista karjeru turpinās Vācijā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Džordans Marejs
Džordans Marejs Foto: dinamoriga.lv

Pagājušajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonā par Iļjas Kovaļčuka nūjas zādzību no Rīgas "Dinamo" atlaistais kanādiešu aizsargs Džordans Marejs karjeru turpinās Vācijas virslīgā.

28 gadus vecais Marejs pēc atlaišanas no "Dinamo" pagājušo sezonu noslēdza Zviedrijas čempionāta vienībā HV71, kuras sastāvā 13 spēlēs guva vienus vārtus un veica divas rezultatīvas piespēles.

Zviedrijā gan kanādietis nepaliks, jo pievienojies Vācijas čempionāta (DEL) klubam Volfsburgas "Grizzlys".

Marejam aizvadītā bija pirmā sezona Eiropā. Pirms tam viņš nepilnās četrās sezonās Amerikas Hokeja līgā (AHL) aizvadīja 174 spēles, guva 24 vārtus un veica 61 rezultatīvu piespēli.

Krievijas mediji un Latvijas portāls "sportacentrs.com" vēstīja, ka Marejs pirms spēles Rīgā pret Boba Hārtlija vadīto Omskas "Avangard" piesavinājies pretinieku komandas zvaigznes Kovaļčuka nūju. To, ka trūkst vienas no viņa nūjām, Krievijas uzbrucējs konstatēja divas stundas pirms spēles sākuma.

Pie darba ķērās "Arēnas Rīga" apsardze, kas videonovērošanas kamerās konstatēja, ka vaininieks šajā situācijā bijis Marejs, kurš turklāt vēl mēģinājis nūju noslēpt. Rīgas "Dinamo" nākamajā dienā paziņoja par sadarbības pārtraukšanu pēc abpusējas vienošanās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu