Cimermanis arī nākamsezon sargās "Zemgale"/LLU vārtus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Rihards Cimermanis
Rihards Cimermanis Foto: HK Zemgale/LLU (Facebook)

"Optibet" hokeja līgas (OHL) vicečempione "Zemgale"/LLU pagarinājusi līgumu ar līdzšinējo vienības vārtsargu Rihardu Cimermani, piektdien ziņo komanda.

Cimermanis, kuru aizvadītajā sezonā atzina par OHL čempionāta labāko vārtsargu, "Zemgale"/LLU vienībā spēlēs jau sesto sezonu pēc kārtas. Jelgavā bāzētajam klubam vārtsargs pievienojās 2016./1017.gada sezonā.

Vārtsargs iepriekš karjerā pārstāvējis Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komandu "Rīga", kā arī bija noslēdzis pārbaudes laika līgumu ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Rīgas "Dinamo". KHL čempionātā Cimermanis gan neuzspēlēja.

Cimermanis arī spēlējis Latvijas U-18 un U-20 izlasēs. Karjeras laikā viņš divreiz kronēts par Latvijas vicečempionu, kā arī divreiz izcīnījis bronzu.

Iepriekš "Zemgale"/LLU izziņoja līgumus ar aizsargiem Ņikitu Koļesņikovu un Edgaru Dīķi. Pēc aizvadītās sezonas klubu pametuši tās līderi uzbrukumā Frenks Razgals un Rustams Begovs. Pirmais no viņiem karjeru turpinās Polijas čempionāta "GKS Jastrzebie" vienībā, bet Begovs pievienojies Vācijas pēc spēka trešās līgas klubam Herfordas "Ice Dragons".

"Zemgale"/LLU pagājušajā sezonā uzvarēja regulārajā turnīrā, bet izslēgšanas spēļu finālā piekāpās čempionei "Olimp"/"Venta 2002".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu